luffy tayfası sabo bullet filan 10 vardır benceTeach ve Luffy 4 yapıyor. Tüm supernovalar + Bullet + Mihawklar falan 6 yapar mı?
drak urouge yeni ödülleri belli degil
luffy tayfası sabo bullet filan 10 vardır benceTeach ve Luffy 4 yapıyor. Tüm supernovalar + Bullet + Mihawklar falan 6 yapar mı?
Yok. Toplam. Gözüken Bullet ve ekibi + Supernovalar + Teach + Mihawk gözüme çarptı.Tek kişinin mi ödülü 10 milyarmış?
Ha o zaman normal. Ben tek bir kişinin ödülü sandım.Yok. Toplam. Gözüken Bullet ve ekibi + Supernovalar + Teach + Mihawk gözüme çarptı.
Yalnız bu yeni ödül avcıları Crocodile-a tek atar XDHa o zaman normal. Ben tek bir kişinin ödülü sandım.
Crocodile şov yapacak bence filmde. Her mizu kullanıcısı Luffy değil.Yalnız bu yeni ödül avcıları Crocodile-a tek atar XD
Deli gibi fiskiyeli su sıkıyorlar. Ödül avcisina bildiriyor Korsan Festivalinde 10 milyardan fazla ödüllü bir yer olacak diye.
Bu sularla Crocodile iner :d Luffy değil de o su da aynı su değil.Crocodile şov yapacak bence filmde. Her mizu kullanıcısı Luffy değil.
Rüya takımı ne ilk defa duydum.Filmin en sevdiğim yanı 20. yüzyıla özel diye Oda'nın özen göstermesiyle Law'ın diğer novalardan ayrı değerde tutulması.
Adamım hem Sunny Go'da hemde rüya takımında.
Oda, Kid'i saldı herhalde artık. İstediği performansı karakterden alamayınca mı bilmem. Rüya takımında Kid' de olabilirdi.