Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burdaSanji vs Smoker hahahah![]()

Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burdaSanji vs Smoker hahahah![]()
Kimse almaz ama bira dövüşürlerse güzel olur Zoro ve Fujiden bahsediyorumYanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burdaZoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Kanki olacaklarmışKimse almaz ama bira dövüşürlerse güzel olur Zoro ve Fujiden bahsediyorumHayır Zoro reis kimlerle takışıyor yani hoşuma gitti
![]()
Kimse alamaz. Sonuçlanmadan biter dövüşler.Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burdaZoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Yeniceğni sanmiyorum luffy bulleti yenene kadar aralarında ciddi bir dövüş olur bullet yenildikten sonra yarıda kesilir.Yanlız Fujitora alacak , Sanji'de alacak. Fark burdaZoro'nun Amiral'e girmesi kazanacağı anlamina geliyor mu yoksa?
Fuji çok iyi adam ya kral adam hahahaKanki olacaklarmış"Donanma ile başın sıkışırsa adımı vere Zoro-Kun"
![]()
Yahu ciddi demedim kiKimse alamaz. Sonuçlanmadan biter dövüşler.
Aynen öyle olacaktır zaten.Yeniceğni sanmiyorum luffy bulleti yenene kadar aralarında ciddi bir dövüş olur bullet yenildikten sonra yarıda kesilir.