Avatar çıkar bize deKostüm olarakta en havalı gözüken Law şuan. Film ile daha fazla popülaritesi artacak ona seviniyorum.
Avatar çıkar bize deKostüm olarakta en havalı gözüken Law şuan. Film ile daha fazla popülaritesi artacak ona seviniyorum.
Ben bu şeylere Fransızım, cahilliğime ver. Avatar çıkar, ne oluyor.Avatar çıkar bize de
Işte gif yaparız forumda Law ın yeni avatarları, resimleri türer kullanırız.Ben bu şeylere Fransızım, cahilliğime ver. Avatar çıkar, ne oluyor.
Kostüm olarak en iyi Franky, Law değil.Kostüm olarakta en havalı gözüken Law şuan. Film ile daha fazla popülaritesi artacak ona seviniyorum.
Animesel terimlere uzak olduğumu anladım ama öğreneceğim.Işte gif yaparız forumda Law ın yeni avatarları, resimleri türer kullanırız.
Yani göreceli aslında. Law'da pek bir şeyde yok, pantolon aynı pantolon bir ceket atmış üstüne. Ama duruşu, bakışı, ceketi taşıyışı beni cezbediyor.Kostüm olarak en iyi Franky, Law değil.
İş kostüm de değil, Law'ın kendisi yakışıklı adam yoksa kostüm de pek bir şey yok.Animesel terimlere uzak olduğumu anladım ama öğreneceğim.
Kesinlikle, resimleri çoğalsın adamımın.
Yani göreceli aslında. Law'da pek bir şeyde yok, pantolon aynı pantolon bir ceket atmış üstüne. Ama duruşu, bakışı, ceketi taşıyışı beni cezbediyor.
O zaman yanlış yorumladım diyelim.İşte kostüm değil, Law'ın kendisi yakışıklı adam yoksa kostüm de pek bir şey yok.
Bepo mu, o da ne?Garipsedim nalaka la .s
Sen Bepo ya bir şeymi dedin ??
Senin de birinden vazgeçmen lazım. Ya Chopper ya Law. Ikisi olmaz.Şuan beni ters köşe yaptın mesela. Spoiler içerikte resim beklerken metin okuyan ben.
Tayfasını harcasında bandajcı kalsın birbirlerine yardım ederler. Law tedavi/ameliyat eder, Chopper ilaç hazırlar, bandajlar. Chopper ın tayfa görevi doktorluk, Law doktor ama tayfa görevi stratejist olur. Bir üye olmasını çok istiyorum arc sonu bakalım ne olacak.
Tabi ki Chopper a yapıyorum .Senin de birinden vazgeçmen lazım. Ya Chopper ya Law. Ikisi olmaz.
Tabi ki Chopper a yapıyorum .