Tamam ben Oda'ya mesaj atıyorum. O göz açılacak @amanedenNeden olmasın. Hatta el atmışken hepsini geçirsin elinden de bizi yormasın.
Zoro gerçek gücünü gösterecek
Tamam ben Oda'ya mesaj atıyorum. O göz açılacak @amanedenNeden olmasın. Hatta el atmışken hepsini geçirsin elinden de bizi yormasın.
Özellikle şunu iletir misin? Kaç arctır bekliyoruz da meyve vereceğiz artık.
Ahahaha meyveye gerek yok. Bazıları gibi meyve olmadan çöp denilmiyor reyize.Özellikle şunu iletir misin? Kaç arctır bekliyoruz da meyve vereceğiz artık.
Son zamanlarda denildiğini görüyorum. Daha fazla küme düşürmeden kalkışa geçirsin işte.Ahahaha meyveye gerek yok. Bazıları gibi meyve olmadan çöp denilmiyor reyize.
Kimisi Doffy-sama nın lafını satar. Kimisi tek bakışıyla dövüşü kazanır.Son zamanlarda denildiğini görüyorum. Daha fazla küme düşürmeden kalkışa geçirsin işte.
Tashigi'ye yakışır bir sözdü. Duymamış gibi mi yapsın adam.Kimisi Doffy-sama nın lafını satar. Kimisi tek bakışıyla dövüşü kazanır.
MonetTashigi'ye yakışır bir sözdü. Duymamış gibi mi yapsın adam.
Bakışı ile nerede hatırlayamadım.
Ha korkuttu desen tamamda tekrar bir araya gelmesi zor olan koca yarık açtı.
Logia birine hakisiz vurdu. Normalde hemen birleşmesi gerekirken korkudan toplanamadı bile. Yanından geçse bile bir şey farketmezdi.Ha korkuttu desen tamamda tekrar bir araya gelmesi zor olan koca yarık açtı.
3-5 Vodafone'lu bulun hallederiz.