Akagami Shanks 21 May 2013 #73 20 sorunun cevabı mangada yada animede bir yerde geçiyor mu geçiyorsa nerede ben hatırlayamadım da bu arada 1.75 doğru
20 sorunun cevabı mangada yada animede bir yerde geçiyor mu geçiyorsa nerede ben hatırlayamadım da bu arada 1.75 doğru
Büyük Korsan Kaidou 4 Eyl 2016 #76 Sadece Kong'u bilebildim, zaten isim hafızam pek iyi değildir. Pek şaşırmadım
Raftel 3 Eki 2016 #77 Kum Korsanları'nın kaptanına Crocodile demiş birisi olarak 0 puan çok şaşırtmadı
kagura 3 Eki 2016 #80 Kaizoku dedi ki: Kum Korsanları'nın kaptanına Crocodile demiş birisi olarak 0 puan çok şaşırtmadı Genişletmek için tıkla ... Ahahahahaha. Kötü olmuş o. Nami dedi ki: 0 doğru. Süper. Genişletmek için tıkla ... 1 doğru. Üç küsür yılda kendimi epey geliştirmişim.
Kaizoku dedi ki: Kum Korsanları'nın kaptanına Crocodile demiş birisi olarak 0 puan çok şaşırtmadı Genişletmek için tıkla ... Ahahahahaha. Kötü olmuş o. Nami dedi ki: 0 doğru. Süper. Genişletmek için tıkla ... 1 doğru. Üç küsür yılda kendimi epey geliştirmişim.