Bu da nacizane benim yazdığım
879. Bölüm
Sanji elinden gelen en hızlı şekilde pastayı hazırlamaktadır. Pudding bir gözü kalp, öbür gözü ise öfkeli bakmaktadır ve bir telaşla Sanji'nin yanına gelir.
PUDDİNG
Sanji-kun, pasta ne durumda?!
Sanji fırını kontrol eder.
SANJİ
Beş dakika içinde pasta hazır olacak! Hey Pudding, bunun ŞişkoAna'yı durduracağına emin misin?
PUDDİNG
Başka çaremiz...
Pudding'in cümlesi Sanji'yle arasından rüzgâr gibi geçen bir bıçakla kesilir. Pudding şaşkınlıkla bıçağın ardından bakar, duvara saplanmıştır. Sanji ise ters tarafa bakar, eliyle Pudding'in omzuna dokunur. Sanji'nin eli omzuna değince Pudding'in gözleri önce kalp olur, ardından öfkeli bakar.
PUDDİNG
Ne oldu Sanji-kun? OMZUMA DOKUNMA CESARETİNİ NEREDEN BULUYORSUN?!
SANJİ
Sanırım beş dakikan daha az vaktimiz var. Hazırlansan iyi olur Pudding!
Sanji, koridorun sonunu işaret eder. Pudding koridorun sonuna bakınca soğuk ter dökmeye başlar, Lamba Cini ve Smoothie kararlı adımlarla kendilerine doğru yürümektedir.
Coup De Burst ile Big Mom'dan uzaklaşmayı başaran Sunny Go, Hasır Şapka'ların çığlıkları eşliğinde tekrardan okyanusa düşer. Sıçramanın etkisiyle herkes geminin farklı noktalarına savrulmuştur.
BROOK
Bir an için kusacağım sandım... Gerçi benim midem yok, yohohoho!
Nami, Jinbe'ye bir tokat patlatır.
NAMI
Biraz daha dikkatli olsana!
JINBE
Afedersin, ilk defa kullanıyorum Nami-san!
Chopper üstüne yapışmış olan şekerleri temizlemeye çalışırken gemideki bir kokunun eksikliğini hisseder. Burnundan havayı derin şekilde çektikten sonra paniğe kapılır.
CHOPPER
Luffy! Hey Nami! Luffy yok! Luffy gemide yok!
Nami, kırılan aynanın sağını solunu kurcalayıp Luffy'i geri getirmenin bir yolunu ararken Jinbe geminin ön tarafını saran sisin içinde önünü dahi görememektedir. Tüm Kek adasından çok fazla uzaklaşmış olamayacaklarını düşünür ve sisin ardından nereye varacaklarını anlamak için denize atlar. Sadece 10 saniye içerisinde bütün sisli bölgeyi aştıktan sonra başını suyunu yüzüne çıkartır. Big Mom'ın savaş gemilerinden biri, Sunny Go'nun sisin içinden çıkmasını saldırıya hazır şekilde beklemektedir. Jinbe hızlıca Sunny Go'ya geri döner;
JINBE
Şu Coup De Burst'u yeniden kullanmak zorundayız!
BROOK
Üzgünüm Jinbe-San. Arka arkaya kullanabileceğimiz bir şey değil.
NAMI
Franky burada olsaydı belki bir şekilde yapabilirdik ama şu an imkânı yok.
Jinbe başka çarenin kalmadığını anlayınca hızlıca dümenin başına geçer ve bağırır;
JINBE
Herkes pozisyonunu alsın! Big Mom'un gemisiyle SAVAŞACAĞIZ!
Ayna Dünyası'nda Katakuri ile Luffy arasındaki dövüş devam etmektedir. Luffy yeterince enerjiye sahip olmadığı için Gear 4'e geçiş yapamamaktadır. Gear 3 modunda ise Katakuri'ye karşı yavaş kalır. Luffy Gear 2 modundayken Katakuri'ye hasar vermeyi başarsa da etkili olmaz. Katakuri ile Luffy arasında rakibin gardını kıramayan bir yumruklaşma vardır. Katakuri, Luffy'nin enerjisinin iyice tükenmesinden faydalanarak bir boşluğunu yakalayıp Luffy'e güçlü bir darbe verir. Luffy epey savrulduktan sonra ayağa kalkmaya çalışırken, Katakuri elleri belinde Luffy'e doğru yürümektedir.
KATAKURİ
Kazanamayacağını bile bile neden dövüşüyorsun?
Luffy başını kaldırıp Katakuri'ye bakınca Katakuri olduğu yerde durur.
KATAKURİ
Anlıyorum... Amacın dövüşü kazanmak değil, beni arkadaşlarından uzak tutmak... Plânın başarılı olabilir ama bunun bedelini ödeyeceksin...
Bu esnada Ayna Dünyası'nın içinde bir deprem oluşur. İçerisi deli gibi sallanmaya başlar. Sallantının etkisiyle Brulee uyanır ve içeride kırılmış olan aynaları görünce gözleri faltaşı gibi açılır.
BRULEE
SİZ... SİZ İKİ GERİZEKÂLI NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ BE?!?!
KATAKURİ
Sen bu işe karışma!
BRULEE
BÜTÜN AYNALARI KIRMIŞSINIZ! AYNA DÜNYASI PARÇANLAMAYA BAŞLAMIŞ! MUHAKKAK KIRILMAMIŞ OLAN BİR AYNA BULMAK ZORUNDAYIZ! AYNA DÜNYASI PARÇALANMADAN BURADAN ÇIKAMAZSAK ÖLÜRÜZ!!!
İçerideki sallantı daha da şiddetlenmeye başlar. Brulee korkudan çığlıklar atarak etrafta koşuştururken, Katakuri endişeli bir şekilde etrafına bakınır, Ayna Dünyası sallandıkça yukarıdan aşağıya kırık ayna parçaları düşmektedir, Katakuri yaptığı bir Mochi Kalkanı sayesinde kendisine doğru düşmekte olan keskin ayna kırıklarından kurtulur. Luffy üstüne yapışmış olan mochi parçalarından birkaçını ağzına atar, elinin tersiyle burnundan akan kanı siler ve dövüş pozisyonunu alır.
LUFFY
BURADAN KİMSE ÇIKMAYACAK !