Bana çok geldi valla.Bende kim bu noktaya takılacak diye bekliyordum.
Reverie + Wano yetmez mi bana kalırsa az bile hesap ettim.
Bana çok geldi valla.Bende kim bu noktaya takılacak diye bekliyordum.
Reverie + Wano yetmez mi bana kalırsa az bile hesap ettim.
Eee spoiler işi böyle Ama biraz kasayım bakalım devam ettirebilirim birazdan.En heyecanlı yerinde kesildi
Sözde bu arc hemen bitiyordu reverie en temizinden 30 sayı vardır bence.Bana çok geldi valla.
O kadar ne gösterebilecekleri konusunda bir tahminin var mı?Sözde bu arc hemen bitiyordu reverie en temizinden 30 sayı vardır bence.
50 tane karakter.Her bölüm 5 tane gösterse 10 bölüm yapar 5 bölüm de yaya yaya yemek yedirirken gösterir falan oradan gider. Yarısında devrimciler mekanı basar 5 bölüm o tutar.Sonra 5 bölüm de geçmişe dair flashbackler girer her iki taraftan birisi sayesinde.Az söylemişim 30 bölüm de yetmiyor. 10 bölüm de arcın sonuçlanması de 35 sayıdan aşağı çıkmayız gibi.O kadar ne gösterebilecekleri konusunda bir tahminin var mı?
Yok yav.50 tane karakter.Her bölüm 5 tane gösterse 10 bölüm yapar 5 bölüm de yaya yaya yemek yedirirken gösterir falan oradan gider. Yarısında devrimciler mekanı basar 5 bölüm o tutar.Sonra 10 bölüm de geçmişe dair flashbackler girer her iki taraftan birisi sayesinde.Az söylemişim 30 bölüm de yetmiyor. 10 bölüm de arcın sonuçlanması de 40 sayıdan aşağı çıkmayız gibi.
Fb uzun tuttum sonra 35 yaptım bence daha az olmaz 10 bölümde geçiştirecek bir mangakadan bahsetmiyoruz.Yok yav.
Bölümün Türkçesi ne zaman çıkar acaba?Eee spoiler işi böyle Ama biraz kasayım bakalım devam ettirebilirim birazdan.
Sözde bu arc hemen bitiyordu reverie en temizinden 30 sayı vardır bence.
O kadar uzun anlatıp da ilgiyi üzerinde tutması zor olur bence.Fb uzun tuttum sonra 35 yaptım bence daha az olmaz 10 bölümde geçiştirecek bir mangakadan bahsetmiyoruz.
Bölümün Türkçesi ne zaman çıkar acaba?
Valla hiç sanmıyorum.İsterseniz bir bakın seride en kısa arc ne kadar sürmüş diye bu tarz konularda veri bulmakta baya iyi olanlar var forumda.O kadar uzun anlatıp da ilgiyi üzerinde tutması zor olur bence.
En kısa arc Grand Line'a girdikten sonra Foxy Arc'ı.
Valla hiç sanmıyorum.İsterseniz bir bakın seride en kısa arc ne kadar sürmüş diye bu tarz konularda veri bulmakta baya iyi olanlar var forumda.