@Yubashiri-sama İlk 3'e bile giremedik yazıklar olsun.
İnsanlar ya çok idealist olmuş ya da çok totaliter...@Yubashiri-sama İlk 3'e bile giremedik yazıklar olsun.
O konuda haklı.Crocodile dediğin adam kardeşi kardeşe kırdırmadı mı? İç savaş çıkarmadı mı? Ayrıca kral dediğin biraz mesafeli olur Im-sama bu konuda da en iyisi.
İskender'in paranoyağa bağlaması kadar normali yok. Adam bilinen tüm Dünya'yı almış. Ayrıca kralın gerçeği yalanı olmaz çok idealist bi yaklaşım. Ayrıca o kudrete sahip olduktan sonra kimse bilmese de olur bence.O konuda haklı.
Şu an dünyamızda bile böyle oluşumlar olabilir koymuştur tahtı her yerde etkili olan bir örgüt varsa dünyanın kralı benim diyordur.
Ama kimsenin bilmediği adam dünyanın sahibi olsa kaç yazar öyle kral mı olur ?
Geçmiş çağlarda İskenderler Cengiz Han'lar Kral Arthur'lar falan ne bileyim dünyayı fethetmeyi başarmış olsalar bile öyle korkakça perdelerin arkasında saklanmazlardı.Gerçek kral dediğin çıkar meydana ihtişamını sergiler.
İlk dediğin örnek ülkenin kralı falan değildi işte.Kral değil daha başka birşey dersin.Kraldan etkili olabilir temelini daha sağlam atmış olabilir bulup yok etmesi zor olabilir ancak kral olmuyor işte.İskender'in paranoyağa bağlaması kadar normali yok. Adam bilinen tüm Dünya'yı almış. Ayrıca kralın gerçeği yalanı olmaz çok idealist bi yaklaşım. Ayrıca o kudrete sahip olduktan sonra kimse bilmese de olur bence.
diavolo'yla dio arasındaki fark gibi.
Toplayan konuşuyor ..Bu seçimler de şaibe var. Luffy’e oy topladılar.
İftira ben asla oy toplamadım...Toplayan konuşuyor ..
Doffy yanlış yerdeydi
Toplayan konuşuyor ..
Doffy yanlış yerdeydi
İftira ben asla oy toplamadım...
Peh lobbyciler .. Bilerek Doffy oraya koymadın ki