Akainu'ya oy verin, diyen yok yav. Herkesin safı belli yani. O tarafa kaymaya gerek yok.Luffy varken Aka'ya oy vermek Zoro'cuya yakışmaz. Kaptanımıza sahip çıkmasını biliriz.
Akainu'ya oy verin, diyen yok yav. Herkesin safı belli yani. O tarafa kaymaya gerek yok.Luffy varken Aka'ya oy vermek Zoro'cuya yakışmaz. Kaptanımıza sahip çıkmasını biliriz.
Üzülme inari-ya.Üzdün be reyiz. Onca güzel sohbetimize ayıp ettin
E çekeyim o zaman oyumu. Taliplisi çok .Sen bittin o oy seni kurtarmayacak. Ben istediğimde direkt verecektin!
Sen az mı ağladınFORUMDA ADALET KALMAMIŞ, LUFFY BÜTÜN SEVDİĞİNİZ KARAKTERİ YENİNCE AĞLAMAYIN XD
Aaa yoksa @Roronoa Zoro Luffy'i oylamıyor mu tüüüüLuffy varken Aka'ya oy vermek Zoro'cuya yakışmaz. Kaptanımıza sahip çıkmasını biliriz.
Saka olması isteniyorsa Saka olsun kardeşim. Hak ettikleri gibi yönetilsinler! Biz gerekeni yaparız. Tüm Devrimci Komutanları toplayın!Bende ilk dragon dedim ama saka olacağına Luffy olsun. Kendi hür irademle oy değiştirdim
Artık üzüldümÜzülme inari-ya.
E çekeyim o zaman oyumu. Taliplisi çok .
Senin yüzündenSen az mı ağladın
Yazık yine yenildin
Ora neresi oluyor .s00:18deki anket 00:50de kapaniyor.
Yazıklar olsun. Seçim Kuruluna basvuracaz. Önde iken 3 farkla kapanmadi
Çakma Shanks fanı bir kızılkuçukuçu sever.Bunu kim söyledi cidden merak ettim.
Peki.Mihawk'ın sözlerini hatırla. Luffy'nin şu bahsini geçirdiği yeteneği. Cora'nın isteğini yerine getirelim biz.