Moderator bey. Sike var. Zamaninda bitmediBu konu nasıl bu hale geldi, onu anlamadım.
Biz 3 oy farkla yendik. Şunu bi kontrol edin.
Moderator bey. Sike var. Zamaninda bitmediBu konu nasıl bu hale geldi, onu anlamadım.
Boş boş oturuyor yahu ne devrimiArkadaşlar, ben oyumu değiştirmem. Öyle görünüyor ki; ufukta yine DEVRİM var.
Luffy, Law'a her daim güvenir. Luffy'den devam biz. Hem Cora'da olsa Luffy'i desteklerdi.Ben de devrimi destekliyorum ama beni Şapka ortaklığına çektiler bir şekilde.
Bir de Dragon'u sevmiyorum.
Şimdi Sengoku Rosinante'nin manevi babası, hocası ve amiriydi.Konuda ne yazıyor dikkat
Ben babasına sahip çıkmayı tercih ettim.Zoro'cu uyuma. Kaptanın sahip çık.
Sen zaten Roci ve Law dışında kimseyi sevmiyorsun.Ben de devrimi destekliyorum ama beni Şapka ortaklığına çektiler bir şekilde.
Bir de Dragon'u sevmiyorum.
Ya öf he ya git kumda oyna sen ..Şunu yaparsam anketi kazanabilirim, bunu yaparsam anketi kazanabilirim. Açın gözlerinizi üyeler ateşli idealizminiz beni tiskindiriyor. Idealler ancak onları gerçeğe dönüştürebilecek kişiler tarafîndan ağza alınmalıdır.
Onlardan bir şey olmazHaydaaaa Akainucular güle güle abi
Hadeeeee anca gidersinBu ne ya askaoshdahajsajhaahaahaha
HahahahaOyuna gelmeyin.Luffy tarafı fena oyunlar oynuyor
Luffy'i seçersen 1 hafta Croco avatarı yapacamŞunu yaparsam anketi kazanabilirim, bunu yaparsam anketi kazanabilirim. Açın gözlerinizi üyeler ateşli idealizminiz beni tiskindiriyor. Idealler ancak onları gerçeğe dönüştürebilecek kişiler tarafîndan ağza alınmalıdır.
Neyini sevecem be.Beni seviyor musun Coramora?
Hm...Luffy, Law'a her daim güvenir. Luffy'den devam biz. Hem Cora'da olsa Luffy'i desteklerdi.