Bana destek çıkmayarak bunu hakettin.Hepimiz kaybeden taraftayız
Bana destek çıkmayarak bunu hakettin.Hepimiz kaybeden taraftayız
Aka'ya vermem. Garp'ın tek atacağı köpekten ne hayır gelir? Bak orada torunu var. Ver ona.@İnari Akainu'ya ver bunlara kanma.
Hile hurda ile çalışan adamlarla bir olma. 8 dakika önce iki fark varken bitmeliydi anket.
Sus sen çakma döficiSen akaya ver oyunu bunlar iki gün sonra Roci gömer benden demesi..
Saymıyom ben bu seçimleri. Banane.Hepimiz kaybeden taraftayız
Oylamayı niye bitirmedin sen onu söyle Nerede hak ? Nerede hukuk ? Nerede adalet ?Bana destek çıkmayarak bunu hakettin.
Aynen öyle kılıç kardeşim Luffy gibi temiz kalpli adam dururken yozlaşmış adaletin temsilcisi Saka kazanmamalı!Kılıç kardeşim, doğru elbet gerçekleşir.
Ya bırak yapsınlar, ne kadar debelenirlerse o kadar batarlar lütfüye daha kötü bir şey olabilir miDoffy kadimleri @Millennium Wizard @Eustass Captain Kidd @RedTeroR oyunuzu aka ya verin burada bile Lütfiyi birinci yapmaya çalışıyorlar rezillik xd
Roşimoşi'yi bizim tarafa çek.Shanks ile Luffy varken de ne bilim. Yanlıştan dönün gençler.
Ace delen Akainu'ya verilmez amaYa bırak yapsınlar, ne kadar debelenirlerse o kadar batarlar lütfüye daha kötü bir şey olabilir mi