Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] One Piece Seçimleri

Oyunuz kime?

• Kullanılan toplam oy
    103
  • Anket kapatılmış .
Olası bir seçimde Luffy kadar oy toplayacak kimse yoktur. Herkesi yanına çekme özelliğine sahip sonuçta. Bütün denizde tanıdıkları var adamın.

Dünya polyanaların toz pembe hayallerine bırakılamayacak kadar değerlidir.Bu kutlu yola yufka yüreklilerle çıkılmaz.Soykırım gerekiyorsa soykırım yapılır,katliam gerekiyorsa katliam.Çoğunluğun iyiliği için azınlık yok edilebilir.

Üye silindi 1004

Dünya polyanaların toz pembe hayallerine bırakılamayacak kadar değerlidir.Bu kutlu yola yufka yüreklilerle çıkılmaz.Soykırım gerekiyorsa soykırım yapılır,katliam gerekiyorsa katliam.Çoğunluğun iyiliği için azınlık yok edilebilir.
Hep dedik yine diyorum Greater Good her şeyin üstündedir.

Ya Luffy başa geçerse sadece vitrin olacak ve arada racon kesecek.
Maliye bakanı: Nami
Kültür bakanı: Robin
Teknoloji bakanı: Franky
Tarım ve hayvancılık bakanı: Sanji
Milli Savunma bakanı: Zoro
Dışişleri: Jinbe
Sağlık: Law ve çoppır aralarında anlaşır
İçişleri: Usopp
Mit: Brook
Derin devlet: Shanksın tayfa
...

Yozlaşmamış Sovyetler mi? Dragon’un üç as adamının ikisi kral/kraliçe. Diğeri prens. Ayrıca Sovyetlerin yozlaşmadan geçirdiği süre reklam arasından kısa. World Wide Katar’a mis mis.
3 adamından 2 si artık soylu değil. Hatta birinin net şekilde bundan hoşlaşmayıp tiksinerek uzaklaştığını biliyoruz. Farkındaysan “yozlaşmadan önceki sovyetler” demedim. Ütopik bir şeyden bahsettim.

Üye silindi 1004

3 adamından 2 si artık soylu değil. Hatta birinin net şekilde bundan hoşlaşmayıp tiksinerek uzaklaştığını biliyoruz. Farkındaysan “yozlaşmadan önceki sovyetler” demedim. Ütopik bir şeyden bahsettim.
Kuma’nın bilinci yok onu geçelim. Ivankov’un ülkesi hala hükumete bağlı. Üstüne bu ülkeyi yönetmeye hala devam ediyor. Ana güçleri soylulardan oluşuyor. Bu bile Dragon’nun sadece hükumet karşı olduğunu ve krallıklara dokunmayacağını gösteriyor. Tek derdi Kutsal Ejderler muhtemelen. Soylu dostlarıyla küçük bir devrim peşinde.

Kuma’nın bilinci yok onu geçelim. Ivankov’un ülkesi hala hükumete bağlı. Üstüne bu ülkeyi yönetmeye hala devam ediyor. Ana güçleri soylulardan oluşuyor. Bu bile Dragon’nun sadece hükumet karşı olduğunu ve krallıklara dokunmayacağını gösteriyor. Tek derdi Kutsal Ejderler muhtemelen. Soylu dostlarıyla küçük bir devrim peşinde.
Kamabakka nasıl hükümete bağlı?
Dragonun goa kingdom gibi yerleri boş geçeceğini sanmam. Ama alabasta gibi krallıklara dokunmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık