Bu tehdidin:hıhı evet o kar dolu odada zoro yerden çakıl taşı attı ve kesti. zoro bıçak mı taşıyor ? sen zoro da kılıç dışında keskin ne gördün de bunu söylüyon. hala bana luffynin hakisi nasıl yüksek çıktı anlat diyorsun. demekki o kadar anlatmama rağmen anlamıyorsun aç 101 kere oku mesela yada anlayanlara sor zira anlayanlar kendine göre cevaplar vermişler. mesela dragon evet olabilir luffy kral haki sahibi olduğu için daha yüksektir demiş. kendine göre mantık kurmuş. ben de kral haki zırhı etkilemez deyip düşüncemi açıkladım. ama sende henüz birşey yok. sen zoro bişe attı diyon. 700+ bölüm olmuş üstelik kar dolu bi odada zoro bişe attı diyorsun. demekki zoro sentemaru gibi kullansa kabul edicen dediklerimi.demekki aslında benim ne demek istediğimi ve zoronun hakisinin neden daha yüksek olduğunu söylediğimi anlamışsın ama anlamamazlıktan gelip beni haksız çıkarmaya çalışıon ama komik oluyor ( ki zoro sentemaru gibi kullanıyor, kekkai de bunun bir örneğidir bence. tee kekkai çıktığında söylemiştim bunu zoro sentematu gibi kullanıyor dediydim. herkes vay olurmu luffy kaptan onunki daha iyi dediydi çok iyi hatırlıyorum. ve çok iyi hatırlıyorum zoro luffy için: bunu da yapamasaydı yeni bir kaptan arardık yada benim kaptanım olacaksa bu kadarını da yapmalı gibi bir cümle kurduğunda demekki zoroda 2 haki de var dediydim sanji için de dedim. herkes saçmalıon dedi. ne oldu sonuç? bu 2 adam sonraki arcda mı haki uyandırdı sizce ? ben yoruldum arkadaş haklı çıkmaktan siz inada girmişsiniz ya. adamlar caribouyu hissetti adamlarda haki var dedim millet yok öyle bişey ama muhtemeldir dedi. ulan luffy gözlem haki ile hissedio biri var diyor. diyerlerine söylüyor onlar da hissedio ama onlarda haki olması muhtemeldir diyoruz ? bu nasıl bir mantıktır ya. şaka mı yapıyorsunzu dalga mı geçiyorsunuz anlamıyorum. biri yapınca haki var diyeri yapınca haki ihtimalli. rayleigh sentemaru yapınca haki var zoro yapınca birşey fırlattı. hakiden başka neyle bariyer kuracak zoro ? biri de bunu açıklasın bari. rayleigh çıkmış demişki bedeni kaplarsın diyor zoro kılıcı ile hakiyi yayıp kekkai yapıyor 1 arc sonra bunu fırlatabildiğini gösteriyor ama biz çıkıp yok haki değildir ya o diyoruz çünkü luffy kaptan onun hakisi daha iyi diyoruz. bırakın artık bu mantığı.)
ek not: yazımda hiç tehdit yok ne tehditi. nerden kendine göre bişey uydurdun anlamadım.
hadi iyi geceler..
Seni kışkırttığımı bilmiyordum. :/görüşmek üzere. bu arada bana adam akıllı sataşmadan cevap veren çıkarsa ben de kızmadan daha usturuplu cevap veririm ama meteorr gibi kışkırtarak şöyle böyle diyerek cevap verirseniz sert uslup alırsınız. okuyan herkese teşekkürler. saygılar.
Bu da anlamak istemediğin nokta:
Ben Zoro daha yüksek veya Luffy daha yüksek dedim mi bir bak. Bi tarafından uydurduğun karşılaştırmanın mesnetsiz olduğunu söyledim. Sbs den bunu nasıl çıkarttığını merak ettim. Sen konuyu müthiş zekanla nerelere çektin. Hala mantıksız bi şekilde yorum atıyorsun soruma cevap vermiyorsun. Bi de hakinin sınırı 1000 yaptın tamam da o hesap ne öle. İlk okul üç matematiğine göre hesaplarsak eğer 3 tür haki varken Zoro yu 2 haki türüyle 1000 e çıkarman matematiğin tarihte görmediği bir olay olur heralde. Ya da Haoshoku dandik bir tür olduğu için saymadın. (Zoro da yok çünkü.) Haki üst sınırını 1000 yapman gibi fail bir durum da var. Tabi Luffy nin D. olması ve Haoshoku hakisi olması senin için bi şey ifade etmiyordur.
Bak ne demek istediğimi anlayanlar ve senin ben gibi bilgisi yok fikri var sınıfına koydukların ne demiş. Gerçi sen bilirsin çünkü sen okuyorsun sadece. Ups, kışkırttım galiba yine. :/
Ya şu kıral hakiyle diğer hakileri ayrı tutmayın artik.Son chapterda gorduk ki h.haki diğer haki turlerini de etkiliyor.Yani h hakisi olmayan zoronun b hakisi h.haki sahibi luffynin b hakisinden guclu olduğunu savunmak cahilliktir bence :/.Ustelik daha koka bile goremedik zorodan.
Sen yazdığımı okumamışsın bile boş beleş muhalefet oluyon. Oraya yazmışım tersinide düşün diye. Sbs yazılanla kimin kimden üstün olduğu anlaşılmaz. Adam sadece en çok yatkın oldukları türü söylemiş. Eğer sen oradan Zoro'nun B hakisini Luffy'ninkinden üstün olduğu yada olmadığı manasını çıkarıyorsan her iki durum içinde kusura bakma fanboyun önde gidenisin. Ve senin gibi olanlar objektif düşünemez boşuna tartışma ortamı yaratma.
Luffy ikisinden de üstündür hala neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki? Seriyi adam gibi izleyen Luffy'nin amaçlarını anlayan herkes Luffy'nin Zoro'dan da Sanji'den de haki konusunda üstün olduğunu görür.