Anladım, o zaman ben de katılırım.İstediğin kadar. Geri kalırsan zorluk çekebilirsin ama tek takıldığın sürece bir sınırlama yok.
Anladım, o zaman ben de katılırım.İstediğin kadar. Geri kalırsan zorluk çekebilirsin ama tek takıldığın sürece bir sınırlama yok.
Beni yedi düvelde koruyacak güçlü adamlar tutarım altına boğarım onları :/Kutsal ejder olabiliyormuşsun ama Shabody den çıkınca direk çarmıha geriyorlarmış. :/
Farkı nedir?Sadece eski kutsal olabilirsin.
.
Takılırız beraber. Denizkızı filan alır eğleniriz.Kutsal Ejder olmak isterim ben
Sadece eski kral olabilirsin.Kutsal Ejder olmak isterim ben
Hoşgelirsin.Anladım, o zaman ben de katılırım.
Farkı paran ve koruman olmayacak.Beni yedi düvelde koruyacak güçlü adamlar tutarım altına boğarım onları :/
Farkı nedir?
Takılırız beraber. Denizkızı filan alır eğleniriz.
Para yoksa zaten korumada yok. İyide Kutsal'ın ne anlamı kalıyor ondan sonra?Sadece eski kral olabilirsin.
Hoşgelirsin.
Farkı paran ve koruman olmayacak.
Hiç bir anlamı kalmıyorPara yoksa zaten korumada yok. İyide Kutsal'ın ne anlamı kalıyor ondan sonra?
Bi kutsal ejder şu dünyada deniz kızı alıp gönül eğlendiremiyorsa ne anlamı kalır kiHiç bir anlamı kalmıyor
Çok fazla güç hacı. Kılına dokunurlarsa amiral göndermem lazım falan. Sıkıntı.Bi kutsal ejder şu dünyada deniz kızı alıp gönül eğlendiremiyorsa ne anlamı kalır ki
Yoo aslında senden ölümüne nefret eden bir halka sahip oluyorsun. Kim istemez ki bunu?Bi kutsal ejder şu dünyada deniz kızı alıp gönül eğlendiremiyorsa ne anlamı kalır ki
Oyundaki en kötü ırk olacak zaten. Ehehe, brutal game isteyenlere özel. Uyku yok resmen. Ama ödülüde fazla olur .Yoo aslında senden ölümüne nefret eden bir halka sahip oluyorsun. Kim istemez ki bunu?
Negzel ya heycanlandım bakÇok fazla güç hacı. Kılına dokunurlarsa amiral göndermem lazım falan. Sıkıntı.
Nefret etmeleri için neden vermek istesem veremiyorum admin elimden alıyorYoo aslında senden ölümüne nefret eden bir halka sahip oluyorsun. Kim istemez ki bunu?