Sanki mf savaşının çok popüler olmasıyla alakası var gibi duruyor dışarıdan bakınca.Millet arca mest olunca koy önlerine havucu ne verirsek yerler artık vazgeçemezler demiş herhalde sanırım şirketten birileri. :S
Bazen bütçeleri fazla değil gibi yorumlar görüyorum.Eskiden çok mu bütçeleri vardı el çizimleri yapılırken.Bununla alakası yok.Baktılar nasıl olsa her şekilde izleniyor bütçeyi kısmış olabilirler.Bütçeyle ilgili tüm sorunların kaynağı bu olabilir yani.
MF bölümlerini sabırsızlıkla beklemiştim. Sırf o bölümleri toplu izleyeyim diye bırakmıştım animeyi, şimdi hatırladım. Fakat sonuç bence hüsrandı. MF çizimleri ve hikayenin birtürlü ilerlemesi beni kanser ediyordu.
Marineford Arc'ıyla birlikte epey bozdu. O Teach-Newgate dövüşü neydi be? Çizimler, animasyon falan çok batırmadıkları sürece benim için önemli değil. (Dressrosa'daki Dof çizimleri gibi) Animenin yavaş ilerlemesini dert ediyorsanız One Pace öneririm.
One Pace demek. Deneyeceğim
Arlong park yürüyüşü, Shanbondy'deki ağlama sahnesi, Merry'ye veda sahnesi gibi sahneler bir daha olmayacak anladığım kadarıyla. Son sözüm ise;
Genelde beni anime izlerken yakalayanlar: "bunu mu izliyorsun, çocuk şeysi" gibi laflar ederlerdi. Sevmediklerinden katlanamazlardı. Şimdi ben evde kardeşimi One Piece izlerken "şunu az ilerisi sar, berbat sahneler" diyip duruyorum. Ben bile çamur atıyorsam...
Not: Steins Gate izledi, kendine geldi çocuk