Yok ben komik fikir gelirse yapıştırıyorum direkt. Dof videosunun üstüne hiç çıkamayacağım ama sanırım.Bu çok iyi olmuş gjgjgjgj Konuyu takibe aldım, diğer videoları bekliyorum. (Gözünü sevem amiral doldurma )
Yok ben komik fikir gelirse yapıştırıyorum direkt. Dof videosunun üstüne hiç çıkamayacağım ama sanırım.Bu çok iyi olmuş gjgjgjgj Konuyu takibe aldım, diğer videoları bekliyorum. (Gözünü sevem amiral doldurma )
Youtube profil fotosu Hanyama demek. Sevdim bu detayı.Bu iyi oldu gibi
Yemeyen kalmamış hahahahahahahahahhaaBu iyi oldu gibi
Güzel de yarım kalmış beee :/Bu iyi oldu gibi
Askere gitmeme az kalmışken Naruto'nun gelir gelmez yapıştılar yakama demesine yarıldım gjgjgjgj Agaa be şimdi ben de mi böyle olacam gjgjgjgjBu iyi oldu gibi
Reis daha uzarsa uyduracak sahne çıkmaz gibiydi bir de imanım gevrerdi bu bayağı uzun sürdü.Güzel de yarım kalmış beee :/
Yeteneğini B*ruto gibi serilerle boşa harcamamanı tavsiye ederim hocam. :dBu iyi oldu gibi
Katılıyorum bu konuda. @Montana benim yaptığım gibi bakiye geç.Yeteneğini B*ruto gibi serilerle boşa harcamamanı tavsiye ederim hocam. :d
Aslında Boruto izlemedim ama Naroto'nun büyük hali lazımdı hikayeye uyması için, bunu buldum ben de. Naruto da bizdendir sonuçta OP kadar sevmesek de.Yeteneğini B*ruto gibi serilerle boşa harcamamanı tavsiye ederim hocam. :d