Tamam ifşalamayacaksın yani :dtanımıyorum, videoların tamamını kendim yapıyorum bu arada editörüm yok :d
Tamam ifşalamayacaksın yani :dtanımıyorum, videoların tamamını kendim yapıyorum bu arada editörüm yok :d
sansasyon yaratma :dTamam ifşalamayacaksın yani :d
Ne rakibi la willard Türkçe OP kanallarında en tepeye çıktı gitti. Benim rakibim @Millennium Wizard@willard widgeon bu editörün mü ? İkide bir rakip kanal @Montana 'nın sayfasında reklamını yapıyor.
benim şansım da yaver gitti biraz, bir de boşluk vardı. algoritma da sağolsun iyi davrandı :dNe rakibi la willard Türkçe OP kanallarında en tepeye çıktı gitti. Benim rakibim @Millennium Wizard
Şansa daha 10 dakika önce yaptım bir video birazdan atacağım. Bunu ikiniz de seversiniz hatta çoğunluk sever. xD Yok ya ben hobi olarak takılıyorum kendime göre sizin kadar kasmıyorum buraya yapıyorum boşa gitmesin izlensin yeter.Tabii biraz reklam lazım gibi izlensin azıcık abone önemli değil sürekli uğraşamam zaten en son videoları 3 sene önce yapıyordum.Ne rakibi la willard Türkçe OP kanallarında en tepeye çıktı gitti. Benim rakibim @Millennium Wizard
Senin giriş şöyle oldu.benim şansım da yaver gitti biraz, bir de boşluk vardı. algoritma da sağolsun iyi davrandı :d
Ben de zevkine yapıyorum zaten eğlenceli yav..Şansa daha 10 dakika önce yaptım bir video birazdan atacağım. Bunu ikiniz de seversiniz hatta çoğunluk sever. xD Yok ya ben hobi olarak takılıyorum kendime göre sizin kadar kasmıyorum buraya yapıyorum boşa gitmesin izlensin yeter.Tabii biraz reklam lazım gibi izlensin azıcık abone önemli değil sürekli uğraşamam zaten en son videoları 3 sene önce yapıyordum.
İyiymiş. Nasıl yapıyorsun ya bu çizimleri hiç fena değil.
Reis onu son yapacağım o video ile kapanış yapacağım çünkü 38 abonenin 30'u kaçacak o videodan sonra.İyiymiş. Nasıl yapıyorsun ya bu çizimleri hiç fena değil.
Rosi'ye yapacağın video ne oldu ben o gelir sanıyordum.
Yok ya kimse gitmez merak etme.Dayı videosunda gitmemişler ona mı gidecekler.Reis onu son yapacağım o video ile kapanış yapacağım çünkü 38 abonenin 30'u kaçacak o videodan sonra.