Agalar süper tercih olmuş. Hepsi tutuyor bence.
Agalar süper tercih olmuş. Hepsi tutuyor bence.
Aga beyazcı kısmına bulamayacaktım sonra Beyazbıyık abim geldi aklıma. Burnunda beyaz var kocaman.Agalar süper tercih olmuş. Hepsi tutuyor bence.
Tam yerine denk gelmiş.Aga beyazcı kısmına bulamayacaktım sonra Beyazbıyık abim geldi aklıma. Burnunda beyaz var kocaman.
Bence oraya torbacı Gin’i koyabilirmişsin.Aga beyazcı kısmına bulamayacaktım sonra Beyazbıyık abim geldi aklıma. Burnunda beyaz var kocaman.
O da olurmuş, aga ortada kısmı nasıl? Luffy reis ortada ?Bence oraya torbacı Gin’i koyabilirmişsin.
Güzel iyi olmuş orası.Garp’ın orta koltukta oturması olur muydu bilemedim.O da olurmuş, aga ortada kısmı nasıl? Luffy reis ortada ?
Gördüm gördüm. Harbiden beklediğim gibi değildi. Tsuru'ya hak ettiği değeri veren videolar da izleriz elbet.@01746 Bir video daha yapıyorum bakamadım Tsuru Sengoku videosunda ama düşündüğün gibi değil. xD
Tsuru hangi değeri hak etmişte vermemişler?Gördüm gördüm. Harbiden beklediğim gibi değildi. Tsuru'ya hak ettiği değeri veren videolar da izleriz elbet.
Mihawk gibi poz kesmekten adasını terk edemeyen adamların fanları anlayamaz tabi.Tsuru hangi değeri hak etmişte vermemişler?