Apoo'nun uzun şarkı söylediği sahnesi yoktu galiba ama bulursam yaparım.Güzel. İstek alır mısın ? Ciguli ve Apoo ikilisinden birşeyler çıkar mı ? Müzik videolarını ayrı bir güzel yapıyorsun müzik kulağı var galiba Queen ve Apoo yıkıyordu ortalığı.
Shabondy zurna şov uzundu ya kıs mıydı ?bakmak lazım.Apoo'nun uzun şarkı söylediği sahnesi yoktu galiba ama bulursam yaparım.
O yarım dakika mı ne bir de Apoo gözükmüyor şarkı söylerken fazla. Kizaru vs çok giriyor.Shabondy zurna şov uzundu ya kıs mıydı ?bakmak lazım.
Doğru haklısın.Aslında şu 1 saat şunu yapıyor falan diye koydukları döngü videolarıyla bazı editler için böyle sorunlar aşılır tabii yapmasını bilmek lazım uğraştırıcı olmadan ben uğraşırım mesela.O yarım dakika mı ne bir de Apoo gözükmüyor şarkı söylerken fazla. Kizaru vs çok giriyor.
Aslında 2. dakikaya doğru Nami'nin Luffy'ye sarılıp ağladığı sahneyle bir kaç ağlama sahnesi koysan daha güzel olurmuydu diye merak etmiyor değilim.Ama böylede çok iyi eline sağlık.Bir Brook videosu hak ettin.
Burada ağladığı varsa görmemişim görsem koyardım.Aslında 2. dakikaya doğru Nami'nin Luffy'ye sarılıp ağladığı sahneyle bir kaç ağlama sahnesi koysan daha güzel olurmuydu diye merak etmiyor değilim.Ama böylede çok iyi eline sağlık.
Kıyafet falan aynı zaten böyle flashback efekti gibi birşeyle olabilirmiydi acaba? Bilemedim boşver böyle daha iyiBurada ağladığı varsa görmemişim görsem koyardım.
Ama bu bölümde olmayan bir sahneyi söyluyorsan mekanda devamsızlık olurdu Nami ile Luffy o timsahın üzerinde gözüküyo çünkü.
Yapa yapa gelişiyoz reis işte yakında show tvde kurgucu olacak seviyeye gelsek yeter. O dediklerini de yaparimKıyafet falan aynı zaten böyle flashback efekti gibi birşeyle olabilirmiydi acaba? Bilemedim boşver böyle daha iyi
Hadi hayırlısı.Yaparsın sen bu gidişle..Yapa yapa gelişiyoz reis işte yakında show tvde kurgucu olacak seviyeye gelsek yeter. O dediklerini de yaparim