Croco'yu mu kastediyorsun anlamadım tam kastettiğini.Buradan İbo'nun yalan söylediği sonucuna varıyoruz. Sonuçta adamın haremi sahiden var. Üstelik sadece kadınlardan değil, erkeklerden ve okamalardan da oluşuyor.
Croco'yu mu kastediyorsun anlamadım tam kastettiğini.Buradan İbo'nun yalan söylediği sonucuna varıyoruz. Sonuçta adamın haremi sahiden var. Üstelik sadece kadınlardan değil, erkeklerden ve okamalardan da oluşuyor.
Oradaki adam timsoş muydu maymuncuk mu?Croco'yu mu kastediyorsun anlamadım tam kastettiğini.
Crocodile yok videoda Alabasta Luffy sahnesi var.Oradaki adam timsoş muydu maymuncuk mu?
Karma bir video olmuş ama güzel.
@Sir Crocodile Beklediğin gibi birşey gelmedi değil mi ? xD Özel bir Robin fanı yok galiba forumda hatırlayamadım.
Baştaki Luffy farklı bölümden gerisi aynı bölümden hep öyle karma değil yani.Zehir sahnesini atacaktım ama kuma gömülmekten çıkardığı sahne daha güzel gibi geldi.Karma bir video olmuş ama güzel.
Robin çok çakal bir karakter. Bakma tayfaya katıldı diye millet seviyor.
Güzel tespit bu arada Robin ile ilgili.Karma bir video olmuş ama güzel.
Robin çok çakal bir karakter. Bakma tayfaya katıldı diye millet seviyor.
Bunun sonuna lan bir gelir misin lütfen iyi giderdi xD
@Sir Crocodile Beklediğin gibi birşey gelmedi değil mi ? xD Özel bir Robin fanı yok galiba forumda hatırlayamadım.
Bu olay 10 küsür dakika ama öyle birşey var mıydı hatırlayamadım es geçmiş olabilirimBunun sonuna lan bir gelir misin lütfen iyi giderdi xD
O bir klipte var bu kavgada yok. Yıldız Tilbe ne kadar da kibar konuşuyorBu olay 10 küsür dakika ama öyle birşey var mıydı hatırlayamadım es geçmiş olabilirim