Hadi ya büyük resmi gördün şimdi bak olmadı.Burada bile alttan alttan övüyorsun!
Az çakal değilsin...
Hadi ya büyük resmi gördün şimdi bak olmadı.Burada bile alttan alttan övüyorsun!
Az çakal değilsin...
Güzel olmuş. King içinde bir video yap be reis.
King için zirve video yaptılar onun üstüne çıkamam yabancılar bile beğendi @Montana Ama aklıma gelirse denerim tabii.Güzel olmuş. King içinde bir video yap be reis.
Lan bırak. Adamın şerefle işi olmadığını cümle alem biliyor. Bunu dillendirdin diye övgü mü bekliyon
Bekliyorum tabii herhangi biri değil ben yaptım Dof lobisine o kadar emeğimiz var.Lan bırak. Adamın şerefle işi olmadığını cümle alem biliyor. Bunu dillendirdin diye övgü mü bekliyon
Onu hiç hatırlatma ya ben karakteri öven bir videodan bahsediyordum. Aklına gelirse eğer denersen sevinirim. Şu Zoro'yu dövdüğü kısımlarda animede geldiğinde güzel şeyler çıkabilir.King için zirve video yaptılar onun üstüne çıkamam yabancılar bile beğendi @Montana Ama aklıma gelirse denerim tabii.
Övgü videosu diyorsun bakalım animeye gelince artık daha çok vakit vardır.Onu hiç hatırlatma ya ben karakteri öven bir videodan bahsediyordum. Aklına gelirse eğer yaparsan sevinirim. Şu Zoro'yu dövdüğü kısımlarda animede geldiğinde güzel şeyler çıkabilir.
Rosinante'ye atıp tutmuşluğun olmasa belki ama sen o treni kaçırdın biraderBekliyorum tabii herhangi biri değil ben yaptım Dof lobisine o kadar emeğimiz var.
Rosinante’ye atıp tutmak 5 farzdan biridir lobinin kuralı öyle dövüş kulubüne hoşgeldin diyoruz gelenlere.Rosinante'ye atıp tutmuşluğun olmasa belki ama sen o treni kaçırdın birader