Ahahaha çok iyi olmuş.
''Hayatın hikaye'' diye boşuna demiyorum.
Öven video yaptık işte xD daha ne yapalım gücümü göreceksiniz diyor haklı değil mi ?''Hayatın hikaye'' diye boşuna demiyorum.
Reis'in üzerine çok oynuyorsun bu aralar görmüyor değilim heee.
Lan onu bile iyi bir adamın üzerinden yapmıyorsun. Subliminal mesaj vermeye çalışıyorsun biz yer miyiz bunları?Öven video yaptık işte xD daha ne yapalım gücümü göreceksiniz diyor haklı değil mi ?
Aslında videoyu biraz da Croco çöp görenleri düşünerek yaptım. Sanki onlara konuşuyor gibi olsun diye.Ama hala yaranamıyorum sana.Lan onu bile iyi bir adamın üzerinden yapmıyorsun. Subliminal mesaj vermeye çalışıyorsun biz yer miyiz bunları?
Tam Koffyci hareketler bunlar, Croc reis ve ben bu oyunlara gelmeyiz.
Onun dışında eğer ''Yaralarımı iyileştirdim'' dediği gibi cidden eskiden anlatılan gibi bir Croc gelirse o zaman görürüm ben seni.
Şimdiden onun altyapısını mı yapıyorsun nedir? KF Croc hakkında yaptığın kötü yorumları unutmaz hee.
Onlar unutsa da ben unutmam elimden çekeceğin var öyle bir olayda...
Onlara diyecek bir şey yok zaten. Anlatıldığı gibi gelirse nasıl kıvıracaklar merak ediyorum ve bekliyorum...Aslında videoyu biraz da Croco çöp görenleri düşünerek yaptım. Sanki onlara konuşuyor gibi olsun diye.Ama hala yaranamıyorum sana.
Veeay.
Bunun üzerine siz croc gömüyorsunuz, derse valla pes
Büyüyünce sizi dövecem diyen çocuklar gibi olmuş.