Yeme bizi hacı. Benim mesaj silinmiş. Ne tesdüf ki o mesajda foyanı gün yüzüne çıkarmıştım.Senin mesajını nasıl silebiliyorum anlamadım birşey silmedim kendi mesajlarımı sildiğim oluyor bazen ama gereksiz olanları.
O zaman bağlantılarımı kullanıp derin devleti devreye sokmuşumdur gazete olayı gibi.Bunları çok sık yaptığımdan artık hatırlamıyorum bile.Yeme bizi hacı. Benim mesaj silinmiş. Ne tesdüf ki o mesajda foyanı gün yüzüne çıkarmıştım.
İşte ne kadar korkutuyorsam seni sığınmışın gene Kaido'ya. "Abi yardım et" diye.O zaman bağlantılarımı kullanıp derin devleti devreye sokmuşumdur gazete olayı gibi.Bunları çok sık yaptığımdan artık hatırlamıyorum bile.
Kaido derin devlet mi ??İşte ne kadar korkutuyorsam seni sığınmışın gene Kaido'ya. "Abi yardım et" diye.
Bilmem. Ama seninki sığındığına göre vardır bir alakası herhalde. Tabi ben senin gibi derin devlettekilerin kanatları altına sığınmadığım için bilemiyorum detayları.Kaido derin devlet mi ??
Sen kafanda herşeyi karman çorman etmişsin hepsini bir toparla öyle çıkar koy masaya.Bilmem. Ama seninki sığındığına göre vardır bir alakası herhalde. Tabi ben senin gibi derin devlettekilerin kanatları altına sığınmadığım için bilemiyorum detayları.
Bizde her şey aleni ve açık. Çıkarttık koyduk masaya
Oğlum yaptığın 3 saniyelik montajda bile replik-karakter eşleşmesini yanlış yapmış adamsın. Sen hayırdır benle böyle konuşuyonSen kafanda herşeyi karman çorman etmişsin hepsini bir toparla öyle çıkar koy masaya.
Senden başka yanlış diyen yok hisler ve söylenenler önemli.Uygun düşüyorsa herşeyi yaparım kural yok yani.Rosi’nin hain demesi saçma olurdu çünkü sülale zaten onu istiyor denizcilik yapmayı değil Rosi ters yürüyor sülalede.Oğlum yaptığın 3 saniyelik montajda bile replik-karakter eşleşmesini yanlış yapmış adamsın. Sen hayırdır benle böyle konuşuyon
Ulan Doffy'nin istediği hayatı ona vermiyor diye babasını öldürdüğünü bilmesek inanacaz bu nasıl bir hayal aleminde yaşamaktır be. Sülalenin Doffy'yi istemediğini adam kendi itiraf etti daha ne diyon.Senden başka yanlış diyen yok hisler ve söylenenler önemli.Uygun düşüyorsa herşeyi yaparım kural yok yani.Rosi’nin hain demesi saçma olurdu çünkü sülale zaten onu istiyor denizcilik yapmayı değil Rosi ters yürüyor sülalede.