Shiki Shiki baba sen neymişsin be boşa ikişer üçer dalmamışlar adama ezikler.
Yani şu şartlar altında beyazsakaldan daha güçlü birisinin çıkması için dünyanın en güçlü canlısı falan denmesi lazım ama o da Kaidou için denmişti zaten yaşayan herşeyden daha güçlü diye.Fakat wb yaşarken öyle değilmiş bir korsan olarak onun da üzerindeymiş.Bende böyle tahmin ediyordum doğru çıktı.
En güçlü korsan olması dünyanın en güçlü adamı olmadığını göstermez.İki ünvan da aynı anda olabilir üzerinde.Korsan daha kısıtlı kesimi içeriyor.Böylelikle kadın canavar farketmeksizin en güçlüsü olmuş oluyor.Dünyanın en güçlü adamı ünvanı da daha genel.Kendine erkek diyen denizciler devrimciler kara ordusu dünyada artık kim varsa hepsinden daha güçlü anlamı taşıyor.Sıralama görmedim ben. WB'ye en güçlü korsan demiş. Bildiğimiz ünvanından farklı. Bizim bildiğimiz ünvanı en güçlü adam ama korsan diyince daralıyor ünvan. Sonrasındakilerin ünvanlarında bir sıkıntı yok. Kaido'yu zaten en güçlü yaratık diye sözetti.
Yeni bilgi var evet sadece WB'nin ünvanı en güçlü adam değil en güçlü korsan olarak bahsedilmiş.
Yani şu şartlar altında beyazsakaldan daha güçlü birisinin çıkması için dünyanın en güçlü canlısı falan denmesi lazım ama o da Kaidou için denmişti zaten yaşayan herşeyden daha güçlü diye.Fakat wb yaşarken öyle değilmiş bir korsan olarak onun da üzerindeymiş.Bende böyle tahmin ediyordum doğru çıktı.