Ağlama lan mertOda sıvamış.
2 yıl öncesinde koka gösterilmiyordu sadece. Hakinin emarelerini birçok yerde gördük. Marineford'da hiç kimse de silahlanma hakisini görmedik mesela ama belli olan yerler vardı.Ya arkadaş cidden Teach vs Ace'te gram silahlanma hakisi olmuyorken şimdide Ace'in çok çok öncesinden b.haki kullandığı ortaya çıkıyor. E.Oda iyi bir mangaka değil işte kabul edin rahatlayalım, kötü bir yazar elinde onca imkan varken önce göstermiyor sonra gelip böyle deniyor. Time skip öncesi belliki hakiyi bile kafasında oturtamamış belli bu yani.
Yok yani Van Auger bile diyordu '' Şeytan meyvesine sahip kişilerin güçlerini kaybedince afallayacağını düşünmüştüm ama Ace'in fiziksel yetenekleride iyi '' gibisinden bir açıklama yapmasına rağmen ve Teach ile Ace dövüşünde silahlanma hakisinden gram bahsedilmeden tamamen yok benim meyvem en güçlü senin meyven ateş ben üstünüm Ace gibi laflarından Teach'ın hakiyle alakasız bir dövüştü gibi geliyordu bana.2 yıl öncesinde silahlanma hakisi renkle gösterilmiyordu sadece. Hakinin emarelerini birçok yerde gördük. Marineford'da hiç kimse de silahlanma hakisini görmedik mesela ama belli olan yerler vardı.
Silahlanma hakisi görmedik değil de koka görmedik demek daha doğru.2 yıl öncesinde silahlanma hakisi renkle gösterilmiyordu sadece. Hakinin emarelerini birçok yerde gördük. Marineford'da hiç kimse de silahlanma hakisini görmedik mesela ama belli olan yerler vardı.
İşte o yüzden renkle gösterilmiyordu dedim. Yanlış mı dedim?Silahlanma hakisi görmedik değil de koka görmedik demek daha doğru.
Siyahla gösterdiği koka, silahlanmanın bir kullanım biçimi. Yoksa savaşta silahlanma hakisi kullanıldı. Sen silahlanma hakisi kullanan görmedik dediğin için bu şekilde belirttim. Koka kullanan görmedik deseydin tamamdı.İşte o yüzden renkle gösterilmiyordu dedim. Yanlış mı dedim?