Yok artık, çuşşşşşş, Oha, hadi canımMihawk'tan Zoro'ya: Benim karşıma çıkman için yonkou kadar güçlü olman lazım.
Yok artık, çuşşşşşş, Oha, hadi canımMihawk'tan Zoro'ya: Benim karşıma çıkman için yonkou kadar güçlü olman lazım.
Mihawk iç ses: Şimdi bu 20 yıl yonko seviyesine çıkamaz 20 yıl rahatım.Yok artık, çuşşşşşş, Oha, hadi canım
Adam girmediği dövüşü bile 20 yıl erteleyebiliyorMihawk iç ses: Şimdi bu 20 yıl yonko seviyesine çıkamaz 20 yıl rahatım.
Zoro zaten imparator kadar güçlü olacak orası kesin,bazı kesimler var tabii yk2 yk1 seviyesine anca gelir diyen de.Adam girmediği dövüşü bile 20 yıl erteleyebiliyor
Mihawk'ı zaten yenip geldi Zoro sen bilmiyor musun bunuZoro zaten imparator kadar güçlü olacak orası kesin,bazı kesimler var tabii yk2 yk1 seviyesine anca gelir diyen de.
Ondan sonra Mihawk'a mı meydan okur ne yapar bilmem ?
Mihawk Kaido karşısında tek yer haki bile bilmiyor,Zoro çoktan geçmiş hocasını daha Mihawkla işi olmaz haklısın.Mihawk'ı zaten yenip geldi Zoro sen bilmiyor musun bunu
Olacak olacak yavaş yavaş o kıvama geliyoruz, Mihawk'a hakiyi de Zoro öğretti bu arada yada beraber öğrendiler xDMihawk Kaido karşısında tek yer haki bile bilmiyor,Zoro çoktan geçmiş hocasını daha Mihawkla işi olmaz haklısın.
Baktı Zoro kendi kendine öğreniyor çabalıyor falan, Mihawk'a da bir şevk gelmiş ondan sonra. Zoro son 6 ay Mihawk'ı yalnız bırakmış ama. Ne kadar öğrendiği meçhul yani.Olacak olacak yavaş yavaş o kıvama geliyoruz, Mihawk'a hakiyi de Zoro öğretti bu arada yada beraber öğrendiler xD
Eee usta, öğrencisine tüm numaralarını öğretmezBaktı Zoro kendi kendine öğreniyor çabalıyor falan, Mihawk'a da bir şevk gelmiş ondan sonra. Zoro son 6 ay Mihawk'ı yalnız bırakmış ama. Ne kadar öğrendiği meçhul ama.
Şimdi Mihawk ne seyide oluyor eder mi bir yk3 ?Eee usta, öğrencisine tüm numaralarını öğretmez