Zoro: Keserim
Nami: Çalarım
Luffy: Kaçarım-Rehin alırım...
Şimdi kim daha korkak Usopp mu yoksa Luffy mi...?
Hikayede tam olarak iyi kötü diye biri yok zaten. Kaldı ki Luffy ne isterse onu yapan biri. İnsanlara yardımı da rehin almayı da (ki ona ne kadar rehin denirse artk) kendi kafasına göre yapıyo. İyi mi kötü mü diye sorgulamadan ama ne olursa olsun insanlara zarar vermiyoLuffy insanlara yardım edince iyi birisi, birisini rehin alınca abi adam korsan tabi puştluk yapacak...
Editör boş yapmış bu arada. Luffy rehin almamıştır ödünç çalmıştır en fazla.
Bu bildiğin Trailer olmuş, buralar değerlenir yerimizi alalım.Luffy-Zoro-Kid-Law ve Yamato artık Kaido’nun karşısındadır ve dövüşe hazırlardır...
Zoro: Tamam Luffy dövüş planımız nedir...?
Luffy: Tamam hepiniz dinleyin... şimdi önce bir saldırıyoruz... sonra baktık olmadı hemen sağa sola kaçıyoruz.. sonra bir daha geri gelip saldırıyoruz... sonra yine kaçıyoruz kaçıyoruz ve kaçıyoruz... sonra yine saldırıyoruz... sonra bir rehine arıyoruz... arada bir de yemek falan yesek çok muazzam olur... Ama herkesin tek bir şeye odaklanmasını istiyorum...! KAÇMAK...!
Zoro-Kid-Law-Yamato;
Luffy: Yamato kaçırayım mı kız seni baban vermezse?Luffy-Zoro-Kid-Law ve Yamato artık Kaido’nun karşısındadır ve dövüşe hazırlardır...
Zoro: Tamam Luffy dövüş planımız nedir...?
Luffy: Tamam hepiniz dinleyin... şimdi önce bir saldırıyoruz... sonra baktık olmadı hemen sağa sola kaçıyoruz.. sonra bir daha geri gelip saldırıyoruz... sonra yine kaçıyoruz kaçıyoruz ve kaçıyoruz... sonra yine saldırıyoruz... sonra bir rehine arıyoruz... arada bir de yemek falan yesek çok muazzam olur... Ama herkesin tek bir şeye odaklanmasını istiyorum...! KAÇMAK...!
Zoro-Kid-Law-Yamato;
Yamato: Benim zaten karım ve çocuklarım var... ksjsjsjLuffy: Yamato kaçırayım mı kız seni baban vermezse?
Luffy:Yamato: Benim zaten karım ve çocuklarım var... ksjsjsj