@Alpamis teachh yavassss vurr diyen sen degil misin
bence o oksurtmelik vurus acenin ezikliginden cok teachin hayvani gucune isaret ediyor. Onun haricinde o esnada diger kumandanlarin aceden guclu olduguna katiliyorum tabikide. O yilanlar o kadar gucsuz ki demekki hatirlamadim bile
luffynin onlardan guclu oldugu asikar ama genede zorlaniyo ilk basta. Hakinin onemi bu iste. Bu arada acenin savastigi o koramiralin bu yilan kardeslerden guclu oldugunu buradaki herkes kabul eder bence. Jinbei simdi 5 yil onceki haline gore daha guclu fakat diger dedigin karakterler kadar gelistigine hala inanmiyorum. Seride jinbeinin uzun zamandir belli bir misyonu ve yeni dunya macerasi var 5 yildaki gelisimi ace luffy icin 4 5 ay bence.
bence o oksurtmelik vurus acenin ezikliginden cok teachin hayvani gucune isaret ediyor. Onun haricinde o esnada diger kumandanlarin aceden guclu olduguna katiliyorum tabikide. O yilanlar o kadar gucsuz ki demekki hatirlamadim bile
luffynin onlardan guclu oldugu asikar ama genede zorlaniyo ilk basta. Hakinin onemi bu iste. Bu arada acenin savastigi o koramiralin bu yilan kardeslerden guclu oldugunu buradaki herkes kabul eder bence. Jinbei simdi 5 yil onceki haline gore daha guclu fakat diger dedigin karakterler kadar gelistigine hala inanmiyorum. Seride jinbeinin uzun zamandir belli bir misyonu ve yeni dunya macerasi var 5 yildaki gelisimi ace luffy icin 4 5 ay bence.
jinbei bigmomin saldirisini tam durduramiyor degil mi? Ben oyle hatirliyorum big mom kilicla gemiyi ayircakken jinbei durduruyor. Big mom jinbeiyi beklemiyor tabi o esnada, bu yuzden cok guc uygulamadigi belli. Jinbei durdurunca zaten sinirleniyo, kilica extradan guc ekleyip ucuruyo jinbeiyi. Bu senaryoda yara almamasi normal bence. Onun disinda jinbeinin big momi gemiden firlatmasi odanin cirpinislari, gibi geliyor bana. Ya big mom sandigimiz kadar guclu degil yada odanin baska bir malzemesi kalmadi jinbei ucurdu big momi. Mf wbyi big momdan ezik gorenler var fakat 40 yil dusunsem jinbeinin oyajiyi ucurdugunu hayal edemem. Hazirliksiz yakalasa bile.