Göstereyim.
Şimdi Ace'nin yaşı gelişim düzeyi ortada, Jimbei'nin yaşı ve gelişebileceği düzey ortada. Bunu aşağı yukarı iki yıl içinde gelişim gösteren Smoker ve Luffy ile atıyorum Zoro ile kıyaslayıp anlayabilirsin.
Senin dediğin kadar büyük bir gelişim Jimbei geçiriyorsa onun en az iki mislini Ace geçirmiş olmalı ve öyle bir Ace direk
sağ kol üstü olur. Jimbei'yi ikinci komutan olarak görürsek. Haliyle tamamen sallamalardasın.
Jimbei'nin Ace kadar gelişebileceğini iddia ettiğin anda zaten şu sitede seninle aynı görüşü paylaşacak üç beş kişi görebilirsin anca. Çünkü mevzu ortada yani.
İşin Teach kısmına gelirsek Teach'in Ace ile alakası başka Luffy ile alakası başka. Luffy orada Teach ile savaşsa kaç dakikalık olacağını düşünüyorsun cidden ?
Burada verilen iki bilgide de Ace'yi yerebileceğimiz bir şey yok anca bana şunu söylersen sana hak verebilirim bak Ferit'cim Ace adama direk rakip olmak yerine suikast düzenlemeye çalışıyormuş, ben de sana derim ki evet öyle yapıyormuş hatta adamı bile bunu yediremeyip konuşmuş. Bu konuda da zaten tartışmam var ben Mop'a Ace yenilip durduğu için artık her yerde saldırıyor demiştim.
Şimdi senin tutturduğun türküde ise hiç bir şey yok. Yok efendim ''üstelik doğrudan bir kapışmanın olmadığı bir ortamda'' Teach böyleydi o zaman şu şöyleydi, o zaman şu da şöyle olur falan yapma gözünü sevim nereden ne çıkarmaya çalışıyorsun ya