Bence güzel yav@Mercury yakışmadı be hater of Doflamingo.Barto ney.
Bence güzel yav@Mercury yakışmadı be hater of Doflamingo.Barto ney.
Sen de Lawsın.Hayatının amacı DoflamingoBence güzel yav
Law'a benzetilmek benim için şereftirSen de Lawsın.Hayatının amacı Doflamingo
Hakaret olarak algılarsın diye çekindiydim bir ara.Malum bim poşeti demek.Law'a benzetilmek benim için şereftir
Sen anlamını yalnış biliyorsun. Bim poşeti olan kişi dofHakaret olarak algılarsın diye çekindiydim bir ara.Malum bim poşeti demek.
Mobilde olmasam atardım resimleri.Hani bim poşetinin bir ucu kopar da tek uç ile taşımaya çalışırsın ya.He law da öyle işte.Bjr kolu kopuyor.Sen anlamını yalnış biliyorsun. Bim poşeti olan kişi dof
Kendi de bir defa öldürebilirdi. Kurgu gereği bıraktı.Mobilde olmasam atardım resimleri.Hani bim poşetinin bir ucu kopar da tek uç ile taşımaya çalışırsın ya.He law da öyle işte.Bjr kolu kopuyor.
Yav bana Law gömdürtme durup dururken.Hayatımın amacı Doflamingo deyip de hayatı boyunca ulaşmaya çalıştığı amaca bir başkası sayesinde ulaşmış ve vsde de iki kere teke tek yakalamışken poşet olan bir adama adam demem.
Doffun Lawa kolezyum önünde bir defa sıkması gibi.Olabilir tabi.Kendi de bir defa öldürebilirdi. Kurgu gereği bıraktı.
Aynen öyle.Doffun Lawa kolezyum önünde bir defa sıkması gibi.Olabilir tabi.
Yav Law'ı gömmeye sen başladın zaten. Bana suç atmaMobilde olmasam atardım resimleri.Hani bim poşetinin bir ucu kopar da tek uç ile taşımaya çalışırsın ya.He law da öyle işte.Bjr kolu kopuyor.
Yav bana Law gömdürtme durup dururken.Hayatımın amacı Doflamingo deyip de hayatı boyunca ulaşmaya çalıştığı amaca bir başkası sayesinde ulaşmış ve vsde de iki kere teke tek yakalamışken poşet olan bir adama adam demem.