Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece: Gyojin Tou-hen

Adamlar Luffy'nin pacifista teklediği sahneye Acoc koymuş gibi, demek ki Mf'yi yeniden yapsalar her sahnede haki yıldırımları ve efektleri göreceğiz. Mihawk vs Vista kılıç tokuşturması..

İlk bölümü izledim. 2 orijinal anime bölümümü bir bölüme çevirmişler genel olarak güzeldi normalde mangada da olan bazı sahneleri kesmişler.

Normalde pacing yavaş diye konuşuyordu herkes, bu sefer de çok hızlı olmuş diyorlar
Toei ayarı tutturamadı :ehe:

İzlemedim ama balık adam adası arcı yavaş olsa da görüntü anlamında rahatsız etmeyen cinstendi. Punk Hazard da aynı şekilde. Görüntüler izlenmeyecek hale g4'ün ilk gösterildiği yerde başladı. Düzeltmeye Dressrosa'dan başlasalardı daha mantıklı olurdu. Hoş bunların düzeltmekten anladığı ne o da meçhul.

İlk böümde animeyi bırakın mangayı bile kısaltmışlar. Animasyonda bir ekstra yok, hatta ışıklı efekt eklemişler fazladan. Neden çektiler bunu, gerek yoktu böyle olacaksa. Belki de sırf ışıklı efekt eklemek için yeniden çekiyorlar, yeterince ışık yoktu o bölümlerde.

Buraya da yazayım, 5. bölümü hastalandığım için atamadım sonrasında da yorgunluk çöktü üstüme
Ben de hazır remake bölümleriyken dinlenmeye karar verdim kendime gelince yine güncele getiririm :sapkali:
Ben de araya alışkın olduğumdan hiç sorgulamadım, seri bir şeye bahane bulup ara vermiştir deyip geçtim. Bekleriz, acelesi yok. Geçmiş olsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık