AhahaArada Raiden Gamma Knife vuruyor. Alpamis enerjisini toplayıp gelince de tek atıyor falan xD Neyse o kısmı fazla ofansif tabi dile getirmemek normal.

AhahaArada Raiden Gamma Knife vuruyor. Alpamis enerjisini toplayıp gelince de tek atıyor falan xD Neyse o kısmı fazla ofansif tabi dile getirmemek normal.
Kf vs 1 atıyor reyiz, forum ortamı zor.AhahaNadiren destek atmam fazlasıyla yeterli oluyor Hasan'ın rakibini yerlerde süründürmesi için.
![]()
Kılıç kuşananındır dveyi. Alpa alayını kesip atıyor.Kf vs 1 atıyor reyiz, forum ortamı zor.
Peki yardım etmiyor diye çemkirilen Fuji kim olabilir sence xDKılıç kuşananındır dveyi. Alpa alayını kesip atıyor.
Sen söyle :dPeki yardım etmiyor diye çemkirilen Fuji kim olabilir sence xD
Onu bunu bilmem. Luffy'nin tayfasının hayatını bağışla kölen bile olur. Sanji'nin tayfadan ayrılması Big Mom'ın adamı olmamızdan daha kötü diyen biriyle bütün tayfasının hayatını bağışlayan ve saygılarını kazanan ve onlar için çalışmasını sağlayan adamı (WB'yi) uykusunda öldürmeye çalışan adamı bir yere koyamayız. Koyarsak çarpılırız aga.Nasıl bir yetenek ve kıvırtmacı hayretle okudum
Jimbei'yi de geride bıraktı çünkü gemi su alıyordu ağırlıkları falan atması lazımdı![]()
Ya şimdi gönülleri olsun diye Fujiyi de vasıfsız birine benzetelim diyecektim ama yakıştıramıyorum kimseye bu sıfatı :T Gerçi kendime yakıştırıyorum vasıfsızlığı ama Fuji için fazla vasıflıyım.Sen söyle :d
Ne oldu la, hani Luffy emir altına girmezdi şimdi kölesi olur falan diyorsunOnu bunu bilmem. Luffy'nin tayfasının hayatını bağışla kölen bile olur. Sanji'nin tayfadan ayrılması Big Mom'ın adamı olmamızdan daha kötü diyen biriyle bütün tayfasının hayatını bağışlayan ve saygılarını kazanan ve onlar için çalışmasını sağlayan adamı (WB'yi) uykusunda öldürmeye çalışan adamı bir yere koyamayız. Koyarsak çarpılırız aga.
Farkettiysen orda koşul bicmisim.Ne oldu la, hani Luffy emir altına girmezdi şimdi kölesi olur falan diyorsun
Şu son mutfakta sırta vurma olayında beyni fazla kurcaladın herhalde ne yazdığını bilmiyon![]()
Olaya bak ya nasıl zoruma gitti biliyon mu ? Yemek yerken biri diğerinin sırtına vuruyor feci güç çıkarımı yapılacak yer bence tüm seriyi bunun üzerinden kurgulayabilirizFarkettiysen orda koşul bicmisim.
Merak ediyorum senin orayi okurken ki tepkini. Oda'ya küfür etmissindir. Teach sırtından bir sivazlayayim bu gencin gücünü olceyim demiş. Demez olaymış. Nereden bilebilirdi adam Shichi teklifi almış adamın az daha boğulup öleceğini.![]()