Sanji fanlığıyla örtüyordur kokuyu oReis voldemort olsa 5 kilometreden alır @Sodex ten gelen hurdacı kokusunu
Sanji fanlığıyla örtüyordur kokuyu oReis voldemort olsa 5 kilometreden alır @Sodex ten gelen hurdacı kokusunu
Reis sen şu defterle alakalı detaylı bir çalışma yapmalısın. Kimin hangi karakteri sevdiğiyle alakalı konular vardı. Oradan lobicileri çözebilirsin. Hatta yorum görselleriyle kanıtlayabilirsin.Analizlerimiz yapay zeka desteklidir, subjektif yorumlar katilmamistir
Reis vegapunk mamülü o kesin. Sen o zekayı yatay bil pek zeki de değilmişAnalizlerimiz yapay zeka desteklidir, subjektif yorumlar katilmamistir
Yapacagim dostum, su yasadigim mental diff bitsin(kizaru ayaga kalksin), kapsamli bir calismaya baslayacagim...Reis sen şu defterle alakalı detaylı bir çalışma yapmalısın. Kimin hangi karakteri sevdiğiyle alakalı konular vardı. Oradan lobicileri çözebilirsin. Hatta yorum görselleriyle kanıtlayabilirsin.
Yapay zeka bu sozlere alinmis ve size agza alinmayacak sozler soyluyor buraya yazmaya elim varmadiReis vegapunk mamülü o kesin. Sen o zekayı yatay bil pek zeki de değilmiş
Vegapunk mamülü bana iyi bir şey dese asıl o zaman alınırdım caneYapay zeka bu sozlere alinmis ve size agza alinmayacak sozler soyluyor buraya yazmaya elim varmadi
Antik Robot'u Kid'in tayfaya bekliyorum.@Sodex Antik Robot Lobisi'ni kurmuş diye yorumladım.
Bir Allah'ın kulu da Sodex ne alaka demedi fark ettin mi ? Sen bile garipsemedin.Antik Robot'u Kid'in tayfaya bekliyorum.