RoşiRoşi sakalı mı o
RoşiRoşi sakalı mı o
Master roşi ya bizim rocinante roşi deil...
Ha ben de ne alaka diyorum ehtiyar aklıma gelmediMaster roşi ya bizim rocinante roşi deil...
Adını Defterdar değil de Sahtekar olarak yazmak lazım. O nasıl defter tutmak sahtekar Lobilerde kaydırma yapmışsın. Ayrıca benim fitne yaydığım nerede görülmüş? Ben çıkan kargaşa alevine elimi uzatıp ısınıyorum sadece çıkartan ben değilim asla.
defter'e yaziyorum o zaman
Aylar once bu nicki alma sebebim boyle bir excel dosyasi tutup +/- tablosu tutmakti, bu +/-leri de kendi yorumum olarak degil sitede ki gordugum yorumlardan alip; kim tarafindan yapildigini yazarak bir veri tabani olusturmak istiyordum. Su an usengecligi ustumden atip bi dosya olusturdum ama duzenlemeye usendigim* icin yavas yavas duzenleyip guzel bi veritabani haline getirecegim . +/- dosyasi olmasi disinda lobilesme faaliyetlerini de yazip uye listesi tutacagim ( evet su ara issizim )
ilham icin @sensey 'e saygilar.
@artyomdh @Montana
duzenledimAdını Defterdar değil de Sahtekar olarak yazmak lazım. O nasıl defter tutmak sahtekar Lobilerde kaydırma yapmışsın. Ayrıca benim fitne yaydığım nerede görülmüş? Ben çıkan kargaşa alevine elimi uzatıp ısınıyorum sadece çıkartan ben değilim asla.
Kaos lobisi de diyebilirsin ona ama tabi sen bilirsin o lobinin gizli üyeleri var.duzenledim