Kide ihtiyacı olan tek şeyi miras bırakmadı yaniVegapunk güçlü değildir ki zekidir sadece. Güç torpili olmaz yani.
Kide ihtiyacı olan tek şeyi miras bırakmadı yaniVegapunk güçlü değildir ki zekidir sadece. Güç torpili olmaz yani.
Mekaniğe basıyo kafa ama gerisi fos. Franky gibi biraz.Kide ihtiyacı olan tek şeyi miras bırakmadı yani
Kid'in zekaya ihtiyacı yok. Ihtiyacı olan şeyKide ihtiyacı olan tek şeyi miras bırakmadı yani
Babası Shanks çıkar yani üvey babası.Her gün Yasopp ile içip içip Kid’i ve karısını dövüyordur.İntikam yemini eden Kid o günleri unutamaz.Sonra yonko olduğunu öğrenince yüzleşmeye gider.Babasına el kaldırır.Sen kim oluyorsun da babana el kaldırıyorsun velet diyen Shanks tayfasına emir verir bana el kaldıran kolu kesin de aklı başına gelsin diye.Kid Vegapunk'un oğlu çıkar.
Shanks'in yaş tutmaz yoksa güzel teori. Bu arada konu geyik ama Kid harbi harbi Vegapunk'un oğlu çıkabilir. ?Babası Shanks çıkar yani üvey babası.Her gün Yasopp ile içip içip Kid’i ve karısını dövüyordur.İntikam yemini eden Kid o günleri unutamaz.Sonra yonko olduğunu öğrenince yüzleşmeye gider.Babasına el kaldırır.Sen kim oluyorsun da babana el kaldırıyorsun velet diyen Shanks tayfasına emir verir bana el kaldıran kolu kesin de aklı başına gelsin diye.
Bence çıkmaz Px görünce Kuma sanan adam bu yahu.Shanks'in yaş tutmaz yoksa güzel teori. Bu arada konu geyik ama Kid harbi harbi Vegapunk'un oğlu çıkabilir. ?
Vega- punk at fava bekle.Bence çıkmaz Px görünce Kuma sanan adam bu yahu.
Yani olabilir ama babasının işlerini bilmeyecek kadar cahil olacağını sanmıyorum.Vegapunk ona sağlam power up verebilir orası ayrı.Vega- punk at fava bekle.
Luffy babasını ne kadar tanıyor ki? Bağ yoktur öyle.Yani olabilir ama babasının işlerini bilmeyecek kadar cahil olacağını sanmıyorum.Vegapunk ona sağlam power up verebilir orası ayrı.
Luffy saçma işlenmiş bir karakter ya bakma ona sen.Benim bir babam mı var diyen karakterden bahsediyoruz.Bunun saflıkla aptallıkla alakası da yok.Mangaka o kadar gerçek dışı tasarlamış ki babam kim benim diye sormayı geçtim kavramdan haberi yok yuh artık yani.Babasını işlemeyeyim fb üstünden diye ne yapacağını şaşırmış Oda.Luffy babasını ne kadar tanıyor ki? Bağ yoktur öyle.