Ö'nün içindeki yuvarlağa koyduğum "" sembol.. O ayrıntı... Bence bu fotoğrafı özel yapan o.Valla çok iyi.
Ö'nün içindeki yuvarlağa koyduğum "" sembol.. O ayrıntı... Bence bu fotoğrafı özel yapan o.Valla çok iyi.
Öyle ulu orta yerde söylemesene la, sonra enseleyecekler.sen şedönün lise kolları başkanı mısın ? şedö-lis çi seni
Öyle ulu orta yerde söylemesene la, sonra enseleyecekler.
örgütü deşifre etmek bizim görevimiz.Ayıklayabildiğim kadarı ileÖyle ulu orta yerde söylemesene la, sonra enseleyecekler.
Geç kaldın artık, çoktan önemli kademelere sızdık bile.örgütü deşifre etmek bizim görevimiz.Ayıklayabildiğim kadarı ile
@twei örgütün iki numarası.Kendisini sürekli beni kaale almayın diye çağırıp alttan alttan örgütün ldierliğine oynuyor.
@Shanks örgütün kadın kolları başkanı ve bir numaralı ablası.İzmirde mangal partileri vererek herkesi davet ediyor ve örgüt propagandası yapıyot.
@Shakan şedö-lis üyesi.Yaşı yetmediği için örgüt lideri ile görüştürülmemesine rağmen yılmayıp liselerde şenks sevgisi aşılamaya çalışıyot.
@amaneden örgüte yeni katılmış numarası yaparak aradan kurtulmaya çalışıyor ama yayınladığı kitaplar ile örgüte şifreli mesajları iletiyor.Örgütün istihbaratından sorumlu kendisi.
Durun olum siz.Hepinizin köküne kibrit suyu dökecez az kaldı.
Biliyorum o yüzden güzel diyorum zaten.Ö'nün içindeki yuvarlağa koyduğum "" sembol.. O ayrıntı... Bence bu fotoğrafı özel yapan o.
Biliyorum o yüzden güzel diyorum zaten.
Bizim kim olduğumuz belli efendi! Sen! Odağı bize tutarak neyi gizlemeye, örtmeye, yataklık etmeye çalışıyorsun!örgütü deşifre etmek bizim görevimiz.Ayıklayabildiğim kadarı ile
@twei örgütün iki numarası.Kendisini sürekli beni kaale almayın diye çağırıp alttan alttan örgütün ldierliğine oynuyor.
@Shanks örgütün kadın kolları başkanı ve bir numaralı ablası.İzmirde mangal partileri vererek herkesi davet ediyor ve örgüt propagandası yapıyot.
@Shakan şedö-lis üyesi.Yaşı yetmediği için örgüt lideri ile görüştürülmemesine rağmen yılmayıp liselerde şenks sevgisi aşılamaya çalışıyot.
@amaneden örgüte yeni katılmış numarası yaparak aradan kurtulmaya çalışıyor ama yayınladığı kitaplar ile örgüte şifreli mesajları iletiyor.Örgütün istihbaratından sorumlu kendisi.
Durun olum siz.Hepinizin köküne kibrit suyu dökecez az kaldı.
Şu sondaki partiye bizzat katılmayı isterdim, kafalar kafalar cukka cukka
Kendi partimizi yapalım korsanfan ailesi olarak. Şanzelize cafe'nin fiyatları uygunmuş diye duydum.Bizim kim olduğumuz belli efendi! Sen! Odağı bize tutarak neyi gizlemeye, örtmeye, yataklık etmeye çalışıyorsun!
Şu sondaki partiye bizzat katılmayı isterdim, kafalar kafalar cukka cukka
kolanın su gibi aktığı yer.Kendi partimizi yapalım korsanfan ailesi olarak. Şanzelize cafe'nin fiyatları uygunmuş diye duydum.