Farklı tabii. Birisinin kadın mı erkek mi olduğu daha belli değil diğeri de kendini kadın sanan biri işte. Izo ruj sürüp makyaj yapabilir ama diğerlerinden daha erkek yaniIzo reis sanki bunlardan farklı. WB okama beslemiş koynunda işte...
Farklı tabii. Birisinin kadın mı erkek mi olduğu daha belli değil diğeri de kendini kadın sanan biri işte. Izo ruj sürüp makyaj yapabilir ama diğerlerinden daha erkek yaniIzo reis sanki bunlardan farklı. WB okama beslemiş koynunda işte...
Okamalar arasında da erkeklik sıralaması var yani. Bon-Chan 1 Izo o zaman.Farklı tabii. Birisinin kadın mı erkek mi olduğu daha belli değil diğeri de kendini kadın sanan biri işte. Izo ruj sürüp makyaj yapabilir ama diğerlerinden daha erkek yani
Tam mutant vücudu midem bulandı akşam yemeği haram bana bu gece. Nami ne güzelmiş
Aynen öyle. Aslında Izo 1 olurdu ama adamlık konusunda Bon-chan'ın eline kimse su dökemediğinden birincilik onun hakkıdırOkamalar arasında da erkeklik sıralaması var yani. Bon-Chan 1 Izo o zaman.
Op'un devrimcileri anca peachleri döver zatenMorgans'ın gazetesinden şok haberler :
-------Peachbeard şok açıklamalar yaptı-------
Pembesakal lakaplı korsandan gündemi çalkalayacak açıklamalar geldi.
Başlık : 30 milyonluk korsan değilim !!!
Mikrofonu uzattığımız pembesakal şunları söyledi.
Pembesakal : 30 milyonluk korsan değilim.Teessüf ederim.Bana iftira atıldı.52 milyonu bileğimin hakkıyla aldım.İşte poster burada.İstediğinize de sorabilirsiniz.
İkinci şok : Devrimciler o olaydan sonra gelip benden özür diledi !
Pembesakal : Devrimciler o vahim günde yaptıklarından sonra gelip benden özür dilediler.Lokum getirdiler.Ben kendi halinde bir adamım patron ne derse onu yaparım halkla işim olmaz.
30 milyonluk korsan söylentisinden sonra itibarım beş paralık oldu. @Eustass Captain Kidd de gelip benden özür dilemeli.Beni çevremde hor gördüler 30 milyonluk adam gözüyle baktılar astlarım dediğimi yapmaz oldu.
Eğer özür dilemezse manevi tazminat davası açabilirim.
--------------------- Pembesakalın bu açıklamaları büyük gündem yarattı.Ayrıca gazeteyi okuyan halkta habere karşı çeşitli tepkiler de oluştu.Peach ismini yanlış anlayıp " Devrimciler peachleri mi dövüyormuş yazıklar olsun onlara " diye slogan atan bir grup polis tarafından Shabondy açıklarında dağıtıldı.Göstericilerin eylemi sabaha kadar sürdü.
Garip bir şekilde ismi Pinkbeard olarak geçiyor ama Official name diye de Peachbeard yazıyor wikide.Görünce yaşanan uyuma bende şok oldum.Op'un devrimcileri anca peachleri döver zaten
Sonunda devrimciler yıllardır beklenilen hareketleri yapıyorlarGarip bir şekilde ismi Pinkbeard olarak geçiyor ama Official name diye de Peachbeard yazıyor wikide.Görünce yaşanan uyuma bende şok oldum.
Pembesakal doğrusu. Momo şeftali demek ama momoiro pembe renk demek.Garip bir şekilde ismi Pinkbeard olarak geçiyor ama Official name diye de Peachbeard yazıyor wikide.Görünce yaşanan uyuma bende şok oldum.
Bakalım herşey Sabo'nun performansına başına gelenlere bağlı gerisini biliyorsun söylemeye gerek yok.Sonunda devrimciler yıllardır beklenilen hareketleri yapıyorlar
Böyle giderse çok yakında hükümet devrilir gülmekten
Yanlış yazmış olabilirler tabii japonca ismine bakmadım.Pembesakal doğrusu. Momo şeftali demek ama momoiro pembe renk demek.