Üye silindi 1004
Bu gerçekle de barışık zaten. WCI boyunca peçete kolonya tutmadığı kimse kalmadı, Luffy'yle Nami'yi bile ikram etti millete.Az pişmiş kerhane tatlısı gibi saçı var zaten, tatlı da çocuk.
Bu gerçekle de barışık zaten. WCI boyunca peçete kolonya tutmadığı kimse kalmadı, Luffy'yle Nami'yi bile ikram etti millete.Az pişmiş kerhane tatlısı gibi saçı var zaten, tatlı da çocuk.
Kendi üstlerinden bi geçtikten sonra ikram etti, orasını kaçırma.Bu gerçekle de barışık zaten. WCI boyunca peçete kolonya tutmadığı kimse kalmadı, Luffy'yle Nami'yi bile ikram etti millete.
Gönlü bonkör reisin siz anlamazsınızBu gerçekle de barışık zaten. WCI boyunca peçete kolonya tutmadığı kimse kalmadı, Luffy'yle Nami'yi bile ikram etti millete.
En şerbetlisinden katmerlisinden bu Sanji. En son abisine de ikram edecekti de zamanı yetmedi.Kendi üstlerinden bi geçtikten sonra ikram etti, orasını kaçırma.
Ses yok ya şu an. Başka işler karıştı büyük ihtimal. Yazarsa haber veririm.Güzel olmuş, eline sağlık. Bu arada senin arkadaşın okuyabildi mi MF arcını? Yorumlarını merak ediyorum.
9 yaşında ana olunabiliyorsa demek sana göre.Robin anası yaşında lan.
9 muymuş, ben Robin'i gene 35 sandım desene.Ses yok ya şu an. Başka işler karıştı büyük ihtimal. Yazarsa haber veririm.
9 yaşında ana olunabiliyorsa demek sana göre.
DIŞARIDAYDIM ÇIĞLIK ATTIM SENİN YÜZÜNDEN.. Ayıp düz videonun altına yetişkin filmi sesi atsan böyle gürültü kopmazdı.
O sırada Kaido'nun bütün dikkati Yamato'nun üzerindeyaksdfjsdşfjkasşldkfji