Sonunda bir bocalama sezdim sanki ama girişi çok efsane olmuşZoro'nun yanında çaresiz bekliyorum
Bekliyorum ama almayacak biliyorum
Hakim diyor ki boşuna bekleme
Kucaklamaz gururundan seni çok sevse de
Herşeye sahip olabilirsin ama
Zurnacım servettir bilmelisin
Luffy gibi sonunda bocaladım.Sonunda bir bocalama sezdim sanki ama girişi çok efsane olmuş
Şuna ne diyorsun.
Bir tektir, İki tektir, Üç Tektir leyley dört sektir
Bana bir teklik çektir, haa zurnah ha zurnah.
Kısa oldu ama etkili gibi geldi
Sanji evleniyorsa muhtemelen maskulen ve killı bir okamadır eşi. O durdurabilir@William cutting yazmıştı sanırım.Ondan ilham aldım forumda okuyunca.
Sanji'nin düğünündeyiz diyelim.Bu kez gerçekten evleniyor.Çok heyecanlı.Vur patlasın çal oynasın.
Apoo oradan orkestrayı yönetiyor zurnası da elinde.
Oden de o meşhur dansını şöyle ediyor düğün salonunun ortasında.
https://www.izlesene.com/video/hunharca-dans-eden-dayi/7862803
Bu üçlü düğün sonrasında kör kütük sarhoş oluyorlar ve dünyayı ele geçirme planı yapıyorlar.Karşılarında kim durabilir ? Seçenekleri yazmıyorum.Bunun geyik konusu açılsa fena olurdu ama komik bir anlatımla.
@Mike @Yubashiri-sama özellikle siz cevaplayın karşılarında durabilirler miydi ne olurdu ?
Sen var ya az değilsin. Chopper ne yapar peki bu inanılmaz power up almış üçlüye karşı ?Sanji evleniyorsa muhtemelen maskulen ve killı bir okamadır eşi. O durdurabilir
Allah cezanızı versin der ayrılırdı o leş ortamdanSen var ya az değilsin. Chopper ne yapar peki bu inanılmaz power up almış üçlüye karşı ?
Usopp'un yavuklusu Luffy'e iki atar çok net. Sandık içindeki eleman yüzünden kucakta şehir turuna da çıkar.@Yubashiri-sama
Luffy kimlerden tek yemez konusu geliyor mu? Seçenekler Usopp'un yavuklusu, Skypia'daki sarışın, sandık içinde yaşayan adam, deniz yıldızı filan olsun
Spandam'ı unutma ondan da yemez@Yubashiri-sama
Luffy kimlerden tek yemez konusu geliyor mu? Seçenekler Usopp'un yavuklusu, Skypia'daki sarışın, sandık içinde yaşayan adam, deniz yıldızı filan olsun