Nami bebeğimin ayak tırnakları neden böyle iğrenç çizilmişŞu one piecenin eski havası çok başka
Sanjideki karizmaya bak. Şimdiki Meriç hali nerde bu hali nerde..
Zoro yine kendini kasmış, besyoculardan farkı yok burada.
Nami bebeğimin ayak tırnakları neden böyle iğrenç çizilmişŞu one piecenin eski havası çok başka
Sanjideki karizmaya bak. Şimdiki Meriç hali nerde bu hali nerde..
Bench presste 80 bastım bro hareketi Zorodaki. Birde benim genler iyi ondan bu vücut diyor.Nami bebeğimin ayak tırnakları neden böyle iğrenç çizilmiş
Zoro yine kendini kasmış, besyoculardan farkı yok burada.
Tüm vücudu parça parça yaptı hala antreman peşinde protein tozu xdBench presste 80 bastım bro hareketi Zorodaki. Birde benim genler iyi ondan bu vücut diyor.
Corazon diyecektin herhaldeBurada aaıl bakılması gereken Usopp. Adamın yarattığı beklentiye bakın bir de bütün hikayesini hatırlayın.
Öğh be!
@Master of Puppets
Luffy ahteri olmadığın için sana sormak istedim sence Dof'un bu saldırısı Bellamy'nin bu saldırısı kadar mıdır?
Hakisini doğru düzgün kullanmasına rağmen Dof'un uyanış açtığı saldırısına delinmeyen adam nedense Bellamy gibi birisinin yumruğunda kan kusuyor hemde koka basmasına rağmen.
@Millennium Wizard
Bu arada defalarca Dof'un tam gücünde olmadığı söylenmiş. Gerçi Luffy de tam gücünde değildi. Ne Luffy ne de Dof komutan seviyesinden çok düşükte değildir bu arc.
Ne oluyor yav böyle capsler falan ne demek istiyorsun ? biraz fazla kaçmış bu
Flashback olsun Dof'a sormak lazım ayarıNe oluyor yav böyle capsler falan ne demek istiyorsun ? biraz fazla kaçmış bu
Flashback olsun Dof'a sormak lazım ayarı
ahahaha beklemiyordumMonkey D. Luffy