Shanks fanı olarak kahkaha attım. Üstelik kol kısmını tam alamamış diye düşündüm sonradan çaktım.
Shanks fanı olarak kahkaha attım. Üstelik kol kısmını tam alamamış diye düşündüm sonradan çaktım.
Fikir babası benim. Yine sen mi bir arkadaş Wano'da oynadığını atmıştı arka planda Gorosei olsa güzel mizah demiştim. Bu hali efsane olmuş : ))
Bağrımız delik olabilir ama hiç olmazsa, modumuz bitince mabadımızı topuklamıyoruzDof fanıyla tartış. Mihawk fanıyla da tartış. Fakat ortasında delik olan karakterlerin fanlarıyla tartışma. O delik asla kapanmayacağı için çok kızgınlar.
1 sn Dof... Gear 4 şarj aleti olan var mıı?Bağrımız delik olabilir ama hiç olmazsa, modumuz bitince mabadımızı topuklamıyoruz
Katacım balım, az müsaade et, balım bitti hemen alıp geliyorum. Ananı dövecem tabi ama şimdi bacın lazım, dur sen rahatsız olma o karşıma çıkar zaten sen şey etme1 sn Dof... Gear 4 şarj aleti olan var mıı?
Yok mu şöyle bir hakiKatacım balım, az müsaade et, balım bitti hemen alıp geliyorum. Ananı dövecem tabi ama şimdi bacın lazım dur o karşıma çıkar zaten sen şey etme
Reis tam ideal boyda Nami için ne diyorsun
Namiye yazık diyorumReis tam ideal boyda Nami için ne diyorsun
Haklısın Reis makine gibi harcar karşısına çıkanıNamiye yazık diyorum