Zoro'nun King'i tek alıp alamayacağı üzerine. Akıl ustası Oda aklımızı aldı ellam.@Raiden len biz nesine iddiaya girmiştik, Allah iyiliğini versin Oda o kadar hızlı işliyorsun ki aklımızı başımızdan aldın
Ölmessek 3 seneye belli olurZoro'nun King'i tek alıp alamayacağı üzerine. Akıl ustası Oda aklımızı aldı ellam.
Bizimki yine iyi. Pıçakçıyla Akainu'yu Sabo'nun indireceğine dair iddiya girdim. Kafadan 10 sene anasını satayım.Ölmessek 3 seneye belli olur
10 sene yine iyiymiş bence bu kadar pozitif olmaBizimki yine iyi. Pıçakçıyla Akainu'yu Sabo'nun indireceğine dair iddiya girdim. Kafadan 10 sene anasını satayım.
Shinobu'ya gençlik ameliyatı yapıp birde yaşayabilseydi olurdu anası yaşındayken evlenmez çok talibi var.
Bu kadının geçirdiği evrimi bilmem kaç milyonluk zaman diliminde dünyadaki canlılar geçirmemiştir
Law'un kemiklerini kurutabilir bu.Shinobu'ya gençlik ameliyatı yapıp birde yaşayabilseydi olurdu anası yaşındayken evlenmez çok talibi var.
Ben her zaman bunları yazıyordum alakası yok.Şimdi Ro shi nan te nickli arkadaşı sanal alemde infaz ettim biliyorsun artık forumda değil kendisi sanal alemden silindi infaz ettikten sonra.@Jiso al şunu başımdan. Seviyoruz dedikçe iyice şımardı.
Karasakal o kadar meyve peşinde, araştırıyor bunu nasıl bilmiyorsa. Sayılı kişinin haberi falan var herhalde.