Yalnız bu olmamış Kafayı Sanji'den, vücudu Zoro'dan alacaktın ki hem zeki hem de güçlü olsunSanjiciler Zorocular kavga etmesin diye çok özel bir şey hazırladım.. Anlayana....
Yalnız bu olmamış Kafayı Sanji'den, vücudu Zoro'dan alacaktın ki hem zeki hem de güçlü olsunSanjiciler Zorocular kavga etmesin diye çok özel bir şey hazırladım.. Anlayana....
Sen mi hazırladın?Sanjiciler Zorocular kavga etmesin diye çok özel bir şey hazırladım.. Anlayana....
Oldu mu?Biri dörtlük halinde düzenlerse sevinirim mobilden olmadı galiba
Etrafımı çevirdin hacı ne denir buna başkaBiri dörtlük halinde düzenlerse sevinirim mobilden olmadı galiba
Teşekkürler @RedTeroR Çeviririm nasıl olmuş bence yazmaya başla yakındaOldu mu?
Sen varsın ya.Bu konu hiç de geyik değil bence, daha kaliteli geyikçiler lazım bize...
Baya güzel geyik.Güç dengelerini özellikle Dofdan sonra altüst etmiş, vs çizme özürlü, Milyon tane gizemin üstüne ekleye ekleye seriyi devam ettiren, 2 haftada bir ara veren mangaka. Seri bitecek, bu gizemler kalacak bence. Ayrıca, elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanıp karı kız, 7 ila 12 yaş aralığındaki çocukların etkileneceği duygusal sahnelerdense, kaliteli vs sahneleri ve azıcık da olsun dram katsa, çorbanın tadı da tuzu da tam olacak ama, nerdeee...
Benim haricimde. Kendinden bahsediyorsun herhalde.Sen varsın ya.
Baya güzel geyik.