Bence o kıyağı sırf S*** uyuzluk olsun diye yaptı.Bu adam Amazon Lily'de ne yaşadı ki Dragon'un oğluna kıyak geçiyor
Bence o kıyağı sırf S*** uyuzluk olsun diye yaptı.Bu adam Amazon Lily'de ne yaşadı ki Dragon'un oğluna kıyak geçiyor
Mihawk:Lan Shanks kolun nerede?Perona: Seni bırakmak istemiyorum...
Mihawk: Kızım ben seni üzerim!!
Perona: İki koca yılımı sana verdim ben. Senin için yeşil saçlı kazmayı bile çektim.
Mihawk: Kızım ben seni koruyamam!! Yonkou seviyesi olmama bakma...
Nejat İşler = Mihawk
Yalnız aynen birebir böyle yaşanmış olabilir yani. Mizah diye yaptığının gerçek olma ihtimali yüksekMihawk:Lan Shanks kolun nerede?
Shanks: Yeni bir çağ üzerine bahse yatırdım.
Mihawk:Ne bahsi? Oğlum sakat kalmışsın bildiğin lan.
Shanks: Ya off bir şey olmaz. Gücümden hiçbir şey kaybetmedim hadi gel başlayalım.
Mihawk: Ben tek kolu olmayan adamla düello atmam hacı kusura bakma.
Shanks: Nasıl ya? Oğlum gücümden bir şey kaybetmedim diyorum lan!
Mihawk: Kusura bakma hacı kendine iyi bak. Arada uğrarım bir şeyler içeriz.
Shanks: Mihawk dur lan! Dursana!!! Anneeee Anneee Mihawk benle oynamıyor ühüüüü!
Bu arada Shanks’i severim yanlış anlaşılmasın
Zalim Kuma lakabını tek Sanji'ye kullandı. Sanji Elizabeth-chwanla french kiss yaparken uzaktan izlemiştir kıs kıs kıs gülerekBence o kıyağı sırf S*** uyuzluk olsun diye yaptı.
Mihawk:Lan Shanks kolun nerede?
Shanks: Yeni bir çağ üzerine bahse yatırdım.
Mihawk:Ne bahsi? Oğlum sakat kalmışsın bildiğin lan.
Shanks: Ya off bir şey olmaz. Gücümden hiçbir şey kaybetmedim hadi gel başlayalım.
Mihawk: Ben tek kolu olmayan adamla düello atmam hacı kusura bakma.
Shanks: Nasıl ya? Oğlum gücümden bir şey kaybetmedim diyorum lan!
Mihawk: Kusura bakma hacı kendine iyi bak. Arada uğrarım bir şeyler içeriz.
Shanks: Mihawk dur lan! Dursana!!! Anneeee Anneee Mihawk benle oynamıyor ühüüüü!
Bu arada Shanks’i severim yanlış anlaşılmasın
Shanks: Şimdi seni yedim hasır şapkalı Lütfü!!!
Ve Shanks, Luffy'ye düşman olur.
Olur mu olur vallaYalnız aynen birebir böyle yaşanmış olabilir yani. Mizah diye yaptığının gerçek olma ihtimali yüksek
Hayal gücün baya geniş.Zalim Kuma lakabını tek Sanji'ye kullandı. Sanji Elizabeth-chwanla french kiss yaparken uzaktan izlemiştir kıs kıs kıs gülerek
Çok hazırlıksız yakalandımMerry Christmas.