Hatta küsüratlıydı 1,560 gibi ama hatırlamıyorum o kadar Çıta yükseliyor 1,5 milyarlık adam çıkması normal.1,5 olmaz yine 1,05 1,25 falan olur belki ama olur mu olur.
Hatta küsüratlıydı 1,560 gibi ama hatırlamıyorum o kadar Çıta yükseliyor 1,5 milyarlık adam çıkması normal.1,5 olmaz yine 1,05 1,25 falan olur belki ama olur mu olur.
Luffy nin yeni ödülü mü o acabaHatta küsüratlıydı 1,560 gibi ama hatırlamıyorum o kadar Çıta yükseliyor 1,5 milyarlık adam çıkması normal.
Beni beni?Hahahah siz rüya konusunda amatör kalmışsınız. Ben forum yorumlarını bile görüyordum. Ama o kadar saçmaydı ki rüyalar
Solda da iki kafalı ejder var. Massaka!!!Pedro bizim evdeymiş. Sulong formunda kararmış.
İnceyi yakalaman beni hoşnut etti.Solda da iki kafalı ejder var. Massaka!!!
Halıdan mı esinlenip seriyi çiziyorsun sayın Oda ? Halının fotosunu boydan at o zaman ne teoriler çıkar ordan.Pedro bizim evdeymiş. Sulong formunda kararmış.
Herkes halılardan esinlenir, zira halılar mitolojik esintiler taşır. Halılara daha çok bakın efendiler! Onlar size bir şeyler anlatıyor!Halıdan mı esinlenip seriyi çiziyorsun sayın Oda ? Halının fotosunu boydan at o zaman ne teoriler çıkar ordan.
Bu saatten sonra tüm halılarda bişey arıyacağımPedro bizim evdeymiş. Sulong formunda kararmış.
Çocukken hangimiz aramadık ki? Hiç durma.Bu saatten sonra tüm halılarda bişey arıyacağım