Kiku kılıçla talim yaparken yanlışlıkla cinsel organını kesmiş olabilir.Kiku zaten kadın. Trap is not gay diye çıktık biz bu yola. Fakat Zoro zaten kılıç ustası yeterince kılıcı var. Kiku kılıcını Sanji'yle paylaşsın.
Kiku kılıçla talim yaparken yanlışlıkla cinsel organını kesmiş olabilir.Kiku zaten kadın. Trap is not gay diye çıktık biz bu yola. Fakat Zoro zaten kılıç ustası yeterince kılıcı var. Kiku kılıcını Sanji'yle paylaşsın.
Zaten Sanji eline kılıç alsa çok iyi kullanır diyorlardı.Kiku zaten kadın. Trap is not gay diye çıktık biz bu yola. Fakat Zoro zaten kılıç ustası yeterince kılıcı var. Kiku kılıcını Sanji'yle paylaşsın.
Kim demiş Zoro Kiku diye ciddi misin ? Böyle bir söylem varsa bile adımın anılmasını istemem hatırlamıyorum çünkü hiç varsa çıkarın yanılmışım derim.Bu mu aşağılayıcı bakış puhahahhahaha Sanji de forum ahalisi gibi E. Oda’nın Oyununa gelmiş bir gariban burada.
Kiku ilk Zoroyla takıldığı zamanlarda ZoroxKiku yapan adamlar burada Sanjiye gömüyor. Biraz tutarlı olun be biraz. !.!.!.!.!.!!.!.!!.!.!.!!..
Yani Kiku istemsiz onu kesecek kadar büyük kılıç ustasıysa Mihawk ortalıkta boşa geziyor.Kiku kılıçla talim yaparken yanlışlıkla cinsel organını kesmiş olabilir.
Doğru babası o kadar para vermiş en iyisinden kılıç kursuna yazdırmış. Kiku'nun kılıcıyla mucizeler yaratması lazım mutfakta ve yataktaZaten Sanji eline kılıç alsa çok iyi kullanır diyorlardı.
Kiku’nun kılıcı da en iyi 12’lik içindeymiş. Sanji için çok iyi bir kılıç olurDoğru babası o kadar para vermiş en iyisinden kılıç kursuna yazdırmış. Kiku'nun kılıcıyla mucizeler yaratması lazım mutfakta ve yatakta
Oh suiti aileden kılıcı da Kiku'dan. Sonra Luffy, Zoro beleş power up aldı oluyor. Daha Zoro'nun 12'liği yokken Sanji'nin eline verdiler.Kiku’nun kılıcı da en iyi 12’lik içindeymiş. Sanji için çok iyi bir kılıç olur
Kara bacağı yetiyor ona üçüncü bacağı da kararttı mı tamamdırKiku zaten kadın. Trap is not gay diye çıktık biz bu yola. Fakat Zoro zaten kılıç ustası yeterince kılıcı var. Kiku kılıcını Sanji'yle paylaşsın.
O günün bölüm yorumlarına gitmek lazım hocam ben hatırlıyorum yaniKim demiş Zoro Kiku diye ciddi misin ? Böyle bir söylem varsa bile adımın anılmasını istemem hatırlamıyorum çünkü hiç varsa çıkarın yanılmışım derim.
Hahahaha. Sanji, Kiku’nun Sadece kılıcını değil soyadını da taşıyacak diyorlarOh suiti aileden kılıcı da Kiku'dan. Sonra Luffy, Zoro beleş power up aldı oluyor. Daha Zoro'nun 12'liği yokken Sanji'nin eline verdiler.
Vinsmoke soyadından nefret ediyorum diyor zaten büyük fırsat Vinsmoke ailesinin küçük prensesi içinHahahaha. Sanji, Kiku’nun Sadece kılıcını değil soyadını da taşıyacak diyorlar
Hahhaha abi Sanji gömmek ne kadar kolay yaVinsmoke soyadından nefret ediyorum diyor zaten büyük fırsat Vinsmoke ailesinin küçük prensesi için