Üye silindi 1004
Galiba hatırlıyorum baya komik bir şeydi oBunu boşver de Kiku’dan hala haberi yok @Mike atmıştı capsini bir ara çok gülmüştüm.
Galiba hatırlıyorum baya komik bir şeydi oBunu boşver de Kiku’dan hala haberi yok @Mike atmıştı capsini bir ara çok gülmüştüm.
Kofilamingo.Sanji fanı olmak mı daha zor yoksa Crocodile mı ? Sence hangisi daha zor @Sir Crocodile
Sevgilisini Sanji’ye kaptırmış karakterin fanı olmakKofilamingo.
Laf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim. @Yubashiri-sama Metres diyecektin herhalde ne sevgilisi.Doffy ilk tanıtıldığında etrafında en az 4 -5 kadın vardı kaptırsa nolur.Kofilamingo.
Hahaha güzelmiş buLaw gibi mermer suratlı birisinin bile kayıtsız kalamayacağı durumlar vardır. Maksat Law'ın gülmesi ise...
Farkında mısın durmadan laf atıyor Dof fanları Croc'a.Sevgilisini Sanji’ye kaptırmış karakterin fanı olmak
Her kesimden değil "haterlerden" desen daha iyi olur.Laf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim. @Yubashiri-sama Metres diyecektin herhalde ne sevgilisi.Doffy ilk tanıtıldığında etrafında en az 4 -5 kadın vardı kaptırsa nolur.
Sanji onu bile nimet görür. Kiku’ya bile yükselme ihtimali olan adam SanjiLaf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim. @Yubashiri-sama Metres diyecektin herhalde ne sevgilisi.Doffy ilk tanıtıldığında etrafında en az 4 -5 kadın vardı kaptırsa nolur.
İnsanlara kölelik yaptırmakla ilgili mizah hoş değil. Biz yaptığımız da Kuma’nın kafasına insan koymadık
Law aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey tadında takılrıken Sanji onun komutlarını takmayıp Page 1 ile göğüs göğüse çarpışmaya giriyor. Ki Law tek başına Page 1 ile karşılaşsa muhtemelen topukları vura vura kaçardı. Raid Suit ile birlikte Law'ın şansı kalmadı. Sanji'yi yakalayana kadar bir gıdımlık staminası biter gider.
Komik gerçekler