Üye silindi 1004
Galiba hatırlıyorum baya komik bir şeydi oBunu boşver de Kiku’dan hala haberi yok @Mike atmıştı capsini bir ara çok gülmüştüm.![]()

Galiba hatırlıyorum baya komik bir şeydi oBunu boşver de Kiku’dan hala haberi yok @Mike atmıştı capsini bir ara çok gülmüştüm.![]()
Kofilamingo.
Sevgilisini Sanji’ye kaptırmış karakterin fanı olmakKofilamingo.![]()
Laf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim.Kofilamingo.![]()
Hahaha güzelmiş buLaw gibi mermer suratlı birisinin bile kayıtsız kalamayacağı durumlar vardır. Maksat Law'ın gülmesi ise...
![]()
Farkında mısın durmadan laf atıyor Dof fanları Croc'a.Sevgilisini Sanji’ye kaptırmış karakterin fanı olmak![]()
Her kesimden değil "haterlerden" desen daha iyi olur.Laf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim.@Yubashiri-sama Metres diyecektin herhalde ne sevgilisi.Doffy ilk tanıtıldığında etrafında en az 4 -5 kadın vardı kaptırsa nolur.
![]()
Sanji onu bile nimet görür. Kiku’ya bile yükselme ihtimali olan adam SanjiLaf atacağına cevap versene yahu.Bizim işimiz o kadar zor değil tek sıkıntı Luffy fanları.Sanji ve Crocodile gibi her kesimden laf yemek kolay değildir eminim.@Yubashiri-sama Metres diyecektin herhalde ne sevgilisi.Doffy ilk tanıtıldığında etrafında en az 4 -5 kadın vardı kaptırsa nolur.
![]()
İnsanlara kölelik yaptırmakla ilgili mizah hoş değil. Biz yaptığımız da Kuma’nın kafasına insan koymadık
Law aman tadımız kaçmasın Ali Rıza Bey tadında takılrıken Sanji onun komutlarını takmayıp Page 1 ile göğüs göğüse çarpışmaya giriyor. Ki Law tek başına Page 1 ile karşılaşsa muhtemelen topukları vura vura kaçardı. Raid Suit ile birlikte Law'ın şansı kalmadı. Sanji'yi yakalayana kadar bir gıdımlık staminası biter gider.![]()
Komik gerçekler