Halkı için bu kadar fedakarlık yapan kaç kral gördünüz? Size Dof gibileri müstahak.Kral Cobra harbi sağlamdı, Kata'ya tek attı nerdeyse gerçi Kata bu, ikinci kattan aşağı düşse gene yenilebilir, överken de abartmamak lazım
Halkı için bu kadar fedakarlık yapan kaç kral gördünüz? Size Dof gibileri müstahak.Kral Cobra harbi sağlamdı, Kata'ya tek attı nerdeyse gerçi Kata bu, ikinci kattan aşağı düşse gene yenilebilir, överken de abartmamak lazım
Pell > Kral KobraKral gibi kral Cobra. Onun gibisi gelmez Van Piss dünyasına.
Kral Kobra vs Dof diyorsun, hızı iyi ama yeterli saldırı gücünü çıkarabilir mi bilemiyorumHalkı için bu kadar fedakarlık yapan kaç kral gördünüz? Size Dof gibileri müstahak.
Biz bir tane Kral Cobra gördük Onepiece'deBana ince girme diyen adam şu an bunu yapıyor çok ironik.
Senin OP bilgin kısıtlı. Kata dışı karakter tanımıyorsun. Arabasta'daki Kral Kobra'dan söz ettiğimi anlayamadın bile.Kral Kobra vs Dof diyorsun, hızı iyi ama yeterli saldırı gücünü çıkarabilir mi bilemiyorum
Biz bir tane Kral Cobra gördük Onepiece'de
Tamam hatırladım, güç elbise üzerinde yenilen yemektir diyen arkadaşSenin OP bilgin kısıtlı. Kata dışı karakter tanımıyorsun. Arabasta'daki Kral Kobra'dan söz ettiğimi anlayamadın bile.
Neydi bu şimdiBenim aklıma direk türkiye gelir de bir yabancının aklına gelir mi bilemedim bilinirlik açısından değerlendirdim afsgshs
Sıkmadı bakamadım.
Neydi bu şimdi
Karizma adam yaa xd
Kakkoī otokoKarizma adam yaa xd
Sugoi :dKakkoī otoko