Mihowk sama haterları yine iş başında. Shanks level olması bir türlü hazmedilemiyor.
Bu Mihawk beklediğimiz gibi çıkarsa. Bu Erkan ya harakiri yapar ya da Oda’nın peşine düşer. Adam o derece kendini adamış bu işe.@Siyah Ateş
Erkan fırsatı kaçırmamış. Eskiden en güçlü değil en iyisi derdi. Şimdi de hükümet propoganda yapmış diyor. Sırf unvanı yazmadı diye. Xd
https://worstgen.alwaysdata.net/forum/index.php?threads/mihawks-title-is-fake-news.741/
Mihawk gerçeklerini dünyaya anlatacak kadar ingilizcemiz yok. Fikirlerim o kadar derin ki ingilizcem yetmiyor.Erkan12 Mihawk' gerçeğini yabancılara bile anlatmaya başladı sen daha korsanfandasın. Adam resmen yeni dünyaya girdi sen East Blue'dasın.
Yanlışın var Mihowk-sama Shanks level değil. Shanks, Mihowk level dir. xdMihowk sama haterları yine iş başında. Shanks level olması bir türlü hazmedilemiyor.
Erkan12 Mihawk'ın yanında eğitim alıp Kaido'yu biçecek olan Zoro; bizler yemekçi, sapık, gereksiz ŞANJİ.Mihawk gerçeklerini dünyaya anlatacak kadar ingilizcemiz yok. Fikirlerim o kadar derin ki ingilizcem yetmiyor.
Ama gerekirse google translate ile gerçekleri dünyaya yayarız. Sorun olmaz.
Yonko 4 sayısı ile alakalı. Şimdi Mihawk sahalara geri döndü. Sence hangi Yonko'dan unvan alınıp Mihawk'a gider?Mihowk sama haterları yine iş başında. Shanks level olması bir türlü hazmedilemiyor.
Mihowk'un gözü makamda parada pulda değil ya. Uğraşmaz boş işlerle.Yonko 4 sayısı ile alakalı. Şimdi Mihawk sahalara geri döndü.
Sence hangi Yonko'dan unvan alınıp Mihawk'a gider?
Kesinlikle. Bu daha doğru.Yanlışın var Mihowk-sama Shanks level değil. Shanks, Mihowk level dir. xd
Yani Mihowk hep Mihowk levelde kalırken, Shanks Mihowk leveli geçebilir. Haklısın, bu daha doğru oldu.Yanlışın var Mihowk-sama Shanks level değil. Shanks, Mihowk level dir. xd
Mihowk level de hep olduğu yerde kalmıyor ama Shanks'in geçmesi zor.Yani Mihowk hep Mihowk levelde kalırken, Shanks Mihowk leveli geçebilir. Haklısın, bu daha doğru oldu.
Hmmm. Ben oyunlardaki level gibi düşünmüştüm. Ne mübarek adammış bu MihowkMihowk level de hep olduğu yerde kalmıyor ama Shanks'in geçmesi zor.