Law'ın ilgisi kime belli.
Usopp: "Law nereye bakıyor lan."
Lawın sahibi belli.Baksana sahiplenen erkek tutuşu yapmış.Law da ben sevmem bu maço tavırları diye mıymıylanan tip modunda.
Law'ın ilgisi kime belli.
Usopp: "Law nereye bakıyor lan."
Üstü çıplak dost görünce Zoro dayanamadı herhalde, zaafı var adamın.
Lawın sahibi belli.Baksana sahiplenen erkek tutuşu yapmış.Law da ben sevmem bu maço tavırları diye mıymıylanan tip modunda.
Çıplağı kesmem bile diyor.Çıplakla savaşmam sevişirimÜstü çıplak dost görünce Zoro dayanamadı herhalde, zaafı var adamın.
Sen boş ver bunları, alsın Robini sıkıntı değil. Senin Kawa renkli versiyon çıktı. Bak ona.Yürek korsanlarından vazgeçtim.
Shinobu ile Robin kapışsınlar da herkes görsün Robin, doktor civanını kimseye kaptırır mı?
Ki @Aiden şimdi hatırladım. Robin, Cavendish'in de icabına baktıydı zamanında. Yani kapanı seyretmiyor öylece bacımız.
Bakayım ben diğer yorumu görünce sayfa sonunu kaçırmışım sanırım @traokun Ameliyat boşa gider gerek yok.Sanji bile mellorin çekmediyse umut kalmamıştır zaten
Sondaki not iyiydi. "Law'a, büyük bir iyilik yapıp, tayfasından kurtulmasını sağlamaya çalışıyordu."
Şu yürek korsanlarını seven tek kişi benim herhalde.
Yok la ilk mesajda. Son cümlede.Bakayım ben diğer yorumu görünce sayfa sonunu kaçırmışım sanırım
Gördüm gördüm çok şirin.Sen boş ver bunları, alsın Robini sıkıntı değil. Senin Kawa renkli versiyon çıktı. Bak ona.
Law'da nasıl mutlu, Hiyori koynundayken verdiği tepkiye bak birde.Çıplağı kesmem bile diyor.Çıplakla savaşmam sevişirim
Boşuna demiyoruz burda Law x zoro diye.Luffy de üçüncü girer ama bunlara ben söyleyeyim.Law'da nasıl mutlu, Hiyori koynundayken verdiği tepkiye bak birde.